BluVinil tvrde: Ovdje nema nikoga

U ovogodišnjem izboru za MUZZIK VIDEO AWARDS, BluVinil su u nominacijama za najprestižniju nagradu - Najbolji video, s pjesmom i spotom Boris B.

 

Jedan od najprepoznatljivijih bandova regiona počastio nas je novom pjesmom i odličnim spotom. BluVinil, izuzetni šibenski pop-rock bend upravo je objavio novi singl ‘Ovdje nema nikoga' kojim najavljuju novo poglavlje rada.

"Pjesma ‘Ovdje nema nikoga' otvara treći ciklus BluVinila, a zamišljena je kao svojevrsni manifest našeg novog zvuka. Ovaj put sam se odlučio ići na orkestralnija i progresivnija aranžmanska rješenja, u čemu nam je uvelike pomogao naš novi producent, Srđan Sekulović Skansi", pojašnjava Matej Nakić iz BluVinila, dodajući da novi singl prati i sjajan videospot. "Za videospot je zaslužna redateljica Hani Domazet, koja je na savršen način prikazala sve što ova pjesma nosi u sebi."

Autor glazbe, teksta i aranžmana je Matej Nakić, a koaranžeri su Branimir Župić, Bruno Jakelić i Srđan Sekulović Skansi koji ujedno potpisuje miks i master novog singla.

Nakon što je hvaljeni drugi album ‘Zna li itko tajnu srca?' uvršten među najbolje domaće albume 2022. nastavljeno je sjajno glazbeno i koncertno razdoblje za bend BluVinil.

Singlom ‘Ovdje nema nikoga' bend najavljuje novi ciklus rada. Ante Lovrić Tancalo na bubnju i perkusijama, Branimir Župić na klaviru i vokalu, Bruno Jakelić koji je uz bas gitaru i vokal, te gitarist i pjevač Matej Nakić novim singlom ulaze u novu autorsku fazu, a bend je resetiran glazbeno, vizualno i estetski.

Novi singl ‘Ovdje nema nikoga' objavljen je za LAA i dostupan je na svim streaming servisima.

U ovogodišnjem izboru za MUZZIK VIDEO AWARDS, MVA 22.23., BluVinil su u nominacijama za najprestižniju nagradu - Najbolji video, s pjesmom i spotom Boris B.

Također, ovaj izuzetni band je i prošle godine bio jedan od finalista istog konkursa s spotom za pjesmu u Predgrađu.

 

News author Maja Jovanović