Skini App MUZZIK FM - Gledaj, Glasaj, Slušaj

Hladno pivo 21. avgusta u Beogradu, ovo su uslovi za ulazak na koncert

Pank rok bend Hladno pivo održaće 21. avgusta (20.30h) na Tašmajdanu, svoj veliki beogradski koncert, a kao predgrupa nastupiće pančevački pankeri RASKID 13.

Organizator koncerta - promoterska kuća Long Play iz Beograda u saradnji sa labaratorijom SRBOLAB M. omogućila je publici da 21. avgusta, na dan koncerta, u periodu od 11.00 do 21.00 čas, ispred stadiona Tašmajdan, obavi testiranje na virus korone brzim antigenskim testom. Za sve koji dođu na testiranje uz kupljenu ulaznicu, brzi antigenski test će koštati simboličnih 300 dinara. Hladno pivo počelo je druženje sa publikom u Srbiji u bašti Studentskog kulturnog centra Beograda 16. juna 2001. godine, a posle SKC-a, tokom godina usledila su brojna i sve masovnija druženja Beograđana, Novosađana i stanovnika drugih naših gradova sa Hladnim pivom. Bend je samostalno čak četiri puta punio Halu sportova, jednom halu Novosadskog sajma, stigavši i do prostora Beogradske tvrđave. Sada je na red došao da se raspeva Taš, fantastičan prostor na otvorenom u srcu letnjeg Beograda.  Jedan od regionalno najznačajnijih bendova, Hladno pivo je u preko tri decenije postojanja zabeležilo impresivan niz hitova, kakvi su Trening za umiranje, Pjevajte nešto ljubavno, Svijet glamura, Teško je biti ful kad si kul, Šamar, Ezoterija, Soundtrack za život, Nije sve tako sivo, Konobar, Samo za taj osjećaj, Na ovim prostorima, Trening za umiranje...

Mile, gitarista Zoran Subošić, bubnjar Mladen Subošić i basista Krešimir Šokec, uz klavijaturistu Miljka Kiša, objavili su krajem prošle godine singl Kišna nedelja, a u junu i singl Carpe diem kojim najavljuju predstojeći novi album. Ulaznice za koncert, po ceni od 1.500 dinara (parter i tribine) i 2.000 dinara (fan pit) su u prodaji preko Tickets mreže i sajta www.tickets.rs.

Korisnici
Logovanje korisnika