Goblini na Beogradskom sajmu!

Povodom 30. rođendana, Goblini priređuju veliki koncert a evo ga i MIRNO MORE (pravo niotkuda!)

Slaveći svoj  30. rođendan, Goblini priređuju veliki koncert u subotu, 25. juna na Beogradskom sajmu od 21 čas.

Atrijum Beogradskog sajma je posebno inspirativno mesto, idealno za početak rođendanske tuneje ISTINITE PRIČE.

Takođe, ovo će biti idealna prilika da se isproba moćna nova pesma za koju verujemo da su je fanovi već naučili napamet: (ni malo)Mirno more (prvo niotkuda!)

Ovo će biti prilika da armija fanova, po kojoj su Goblini poznati, vidi i čuje bend u dosad neviđenom ambijentu na najvećem koncertu do sada.

Prvi kontigent ulaznica je dostupan na svim prodajnim tickets.rs mestima po ceni od 1000 dinara (1000 za 1000). Posebno dizajnirane karte je moguće kupiti u Metropolisu (Makedonska 21) i Felix Shop-u (TC Sremska). Za ovaj koncert važe i ulaznice kupljene za koncert koji je planiran u Belexpo centru 18. aprila 2020. godine.

Muzička ISTINITA PRIČA grupe Goblini počela je 1992. godine u Šapcu. Za trideset godina postojanja, bend je objavio šest studijskih i tri „live“ albuma i odsvirao na stotine koncerata. Iako su odavno izašli iz okvira underground scene, i danas sa istom energijom sviraju na najvećim binama u regionu ali i u malim, klupskim prostorima. Koncert u atrijumu Beogradskog sajma 25. juna predstavlja krunu njhove dosadašnje karijere.

Goblini poručuju: „Budite deo naše zajedničke istinite priče – vidimo se na Beogradskom sajmu 25. juna. Ima nas!“

Evo Mirnog mora, ako je već niste savladali, do koncerta ćete svakako!

0 Komentari

Korisnici
Logovanje korisnika