KKN promovišu svoj novi album

Besplatni koncert u Gradskoj pivnici – Terazije 19. oktobra

Posle uzbudljive koncertne sezone i dva objavljena singla („Tamo gde je sunčano“ i „Beton“ ) bend Kanda, Kodža i Nebojša je spreman za susret sa starim i novim fanovima, prezentujući novi zvuk i ambiciju da sebi da oduška kroz nepretencioznu svirku. Ovaj čuveni beogradski rok sastav će 19. oktobra objaviti deveti studijski album „Beton“ na vinilu i CD-u.

„Nikada nismo imali ovoliko vremena da posvetimo stvaranju albuma a i produkciji samim tim smo i najzadovoljniji rezultatom. Zvuk na albumu je čvršći i konkretniji a snimljen je, kao i dva prethodna, na „jen-dva-tri“. Ceo bend svira zajedno bez editovanja i nasnimavanja, a ovog puta i bez gostujućih muzičara,“ izjavili su članovi benda Kanda, Kodža i Nebojša.

Kroz svoj prepoznatljiv zvuk, introvertne teme, Oliverov katarzičan vokal, snažnu ritam sekciju i upečatljive rifove, albumom „Beton“ sada provejava osećaj slobode i rasterećenosti.

Grupa Kanda, Kodža i Neboša i izdavačka kuća Mascom vas pozivaju na beogradsku novinarsku promociju albuma koja će biti održana 19. oktobra (sreda) u „Gradskoj pivnici-Terazije“ od 16 časova kao i na besplatan koncert koji će u istom prostoru, istog dana početi u 21 čas.

Tokom koncerta posetioci će biti u prilici da kupe novi album „Beton“, kao i prethodna izdanja grupe Kanda, Kodža i Nebojša („Uskoro“ i „Popis“) po specijanoj ceni.

Album „Beton“ je izazvao veliko interesovanje medija i fanova benda u Hrvatskoj pa će 21. oktobra (petak) grupa Kanda, Kodža i Nebojša održati novinarsku promociju u Zagrebu (u prostorijama prodavnice „Dancing Bear“, Gundulićeva 7).

Novo izdanje je dostupno u digitalnom obliku na svim striming servisima, a na vinilu i CD-u album „Beton“ biće u prodaji od 19. oktobra.

0 Komentari

Korisnici
Logovanje korisnika