Neno Belan & Fiumens - 25 godina!

 

Neno Belan & Fiumens održaće završni koncert kojim obeležavaju 25 godina zajedništva!

Povratkom u Dom sportova, održaće još jedan tradicionalni valentinovski koncert na kojem će, osim ljubavi, slaviti i 25 godina zajedništva i stvaralaštva sa svojim Fiumensima!

Veliku godišnjicu obeležavaju tokom cele godine, a u februaru će održati završni koncert proslave, gde će nastupiti u proširenom sastavu uz Mediteran Orchestra te posebne goste.

''Poštovana i draga publiko, ljubitelji moje glazbe, osobita mi je čast i veselje najaviti nas veliki zagrebački koncert koji ćemo održati u Domu Sportova 11. Veljače, 2023.!

"Koncert održavamo kao završni povodom obilježavanja 25 godina zajedništva mog vjernog benda Fiumens i mene, 25 prekrasnih godina, koje su uz njih i Vas definitivno ispunile moj život i učinile ga lijepim. Bit će svakako i zanimljivih gostiju čija imena za sad necemo otkrivat. Tih dana u zraku će se osjećati miris Valentinova, zato povedite svoje sadašnje ili buduće djevojke i žene, naoružajte se osmijehom i pozitivom, i uživajte zajedno s nama u toj čarobnoj raspjevanoj glazbenoj večeri.Koncert će biti u dva dijela, prvi, akustični, pod nazivom "Mediteranski Orkestar", u kojem će nam se na pozornici pridružiti naši prijatelji sa raznim akustičnim instrumentima, orkestar gudača i brass sekcija, te drugi dio, električni, pod nazivom "Rock Galama", u kojem uz bazičnu postavu Fiumensa i mene, pozornicu dijeli brass sekcija te perkusionist, i gdje obećavamo da ćemo vas jako rasplesati.'' - poručio je Belan o nadolazećem koncertu.

Early bird ulaznice u ograničenom kontingentu u prodaji su od 7.11. do 21.11. u sustavu Eventima po sljedećim cijenama:

Parter: Early bird 90 knTribina: Early bird 110 kn

Ulaznice: https://www.eventim.hr/.../neno-belan.../profile.html

Slušamo Nena Belana i Fiumenes u pesmi 

0 Komentari

Korisnici
Logovanje korisnika