Music Awards Ceremony (MAC) u organizaciji SKY MUSIC

Pre nekoliko dana su objavljena imena prvih izvođača koji će nastupiti na ceremoniji!

Najveći muzički spektakl jugoistočne Evrope, Music Awards Ceremony (MAC) u organizaciji SKYMUSIC-a, ove godine prerastao je sve dosadašnje muzičke okvire, zbog čega izdanje MAC 2023 donosi dva dana ceremonije dodele priznanja, uz senzacionalne nastupe najrenomiranijih muzičkih ikona današnjice!

Prvog dana MAC scenu pokoriće muzički velikani, izvođači koji regionalnom scenom suvereno vladaju decenijama unazad, predstavljajući neprikosnovenu muzičku elitu pop, alternativne pop, rock, rap/hip-hop, world music i narodne muzike, dok će najpopularnija imena trap, drill, balkan drill, urban pop i pop-folk muzike praćena impresivnim muzičko-scenskim efektima i zahtevnim plesnim elementima nastupiti drugog dana manifestacije. 

Jedinstvena regionalna manifestacija i ove godine spaja nespojivo, ujedinjujući sve muzičke žanrove i okupljajući najveće muzičke zvezde iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Slovenije. Podstaknut sa čak sedam najprestižnijih međunarodnih priznanja – MAC 2023, nakon pauze uzrokovane pandemijom, nastavlja svoj razvojni put, iznova postavljajući najviše muzičke i produkcijske standarde ikada viđene na ovim prostorima.

 

MAC, Foto: PROMO

INTERNACIONALNA PRIZNANJA MAC :

German Brand Awards, Berlin: EXCELLENCE IN BRAND STRATEGY AND CREATION, BRAND COMMUNICATION – BRAND EVENTS (1. mesto)

Global Event Award, BEST CEREMONY (1. mesto)

Global Event Award, BEST EUROPEAN EVENT (1. mesto)

Global Event Award, LIVE SHOW (2. mesto)

Global Event Award, SET DESIGN SUPPLIER (2. mesto)

Global Event Award, AUDIOVISUAL SUPPLIER (3. mesto)

BeaWorld Festival, Milano: BEST MUSICAL EVENT 2019 (3. mesto)

Poseban kuriozitet MAC ceremonije predstavlja to da je upravo ova manifestacija, odlukom nadležnih gradskih institucija, nedavno proglašena manifestacijom od značaja za Grad Beograd. Poput prethodnih izdanja, MAC 2023 organizuje se uz podršku Grada. Milioni ljudi iz celog sveta pratilo je MAC ceremoniju preko live stream platformi, a izbor za prestižne MAC nagrade poprimio je globalni karakter – pored glasača iz zemalja regiona, glasovi su pristizali iz svih evropskih zemalja, a nemali broj glasova stiglo je sa američkog, azijskog i afričkog kontinenta. Ukupan broj glasova premašio je cifru od neverovatnih 2 miliona.

Podsećamo, MAC je pre nekoliko dana objavio imena prvih izvođača koji će nastupiti na ceremoniji, a među odabranima našli su se miljenica regiona i jedna od najvećih pop zvezda – Jelena Rozga, koja će nastupiti 25. januara, kao i najveće muzičke zvezde trap muzike –  Voyage, Teodora, Zera i Crni Cerak, koji su u trećem izdanju MAC-a dobili svoj dan, na radost mnogobrojnih poklonika i ljubitelja ovog muzičkog pravca. Njihovi nastupi rezervisani su za drugi dan ceremonije, 26. januara.

Ulaznice za MAC spektakl po poklon cenama za prve sektore, fan pit i VIP ulaznice sa popustom od čak 70 dostupne su putem besplatne eFinity aplikacije, sajta efinity.rs i na blagajni Štark Arene. (Izvor: PROMO)

 

0 Komentari

Korisnici
Logovanje korisnika