Urban &4 najavili veliki koncert u Areni Zagreb!

Koncert će biti održan, ni manje ni više nego u pratnji Simfonijskog orkestra HRT-a!

Damir Urban se glazbom bavi još od djetinjstva, a njegova bogata karijera obuhvaća više od desetak autorskih albuma objavljenih tijekom godina rada u grupi Laufer, kao i onih objavljenih tijekom samostalne karijere 

Jedan od najsvestranijih i najkreativnijih muzičara na domaćoj sceni, Damir Urban, najavio je veliki koncert u Areni Zagreb. Urban i njegova Četvorka na veliku pozornicu zagrebačke Arene stižu u pratnji Simfonijskog orkestra HRT-a kojim će dirigovati maestro Alan Bjelinski.

Damir Urban se muzikom bavi još od detinjstva, a njegova bogata karijera obuhvata više od desetak autorskih albuma objavljenih tokom godina rada u grupi Laufer, kao i onih objavljenih tokom samostalne karijere (The best off, Pustinje, EP,  Otrovna kiša, Žena dijete, Retro, Hello!, No mix no sex, Urban & Hauser,  Kundera, Mamut, Live at Lisinski, Skice…).

Tokom poslednjih nekoliko godina intenzivnije sarađuje s Antom Gelom. Ta saradnja rezultirala je koncertnim albumom “Urban&4 & Zagrebačka filharmonija Live at Lisinski” koji je ovenčan s tri Porina. Iste godine je pesma “Iskra” dobila nagradu Porin za najbolju izvedbu grupe s vokalom, ali i Porin za najbolju pesmu godine.

“Sama”, “Div”, “Pseća oluja”, “Nitko osim nas”, singlovi su s hvaljenog albuma “Lipanj, Srpanj, Kolovoz”, koji je dobio nagrade Porin za Album godine kao i  za Najbolji album rock glazbe. Singl “Sama” odneo je nagrade za Pjesmu godine te Najbolju izvedbu grupe s vokalom, a Urban &4 dobitnici su i nagrada Rock&Off u kategorijama Pjesma godine i Iskonova nagrada publike.

Urbanova verna publika svaki njegov novi singl oberučke dočeka, što pokazuju ovacijama na njegovim koncertima. Damir Urban svojim koncertima nikoga ne ostavlja ravnodušnim te zaista ne čudi što se za njegove nastupe uvijek traži ulaznica više.

Koncert u zagrebčakoj areni održaće se 10. juna s početkom od 20 časova a ulaznice za ovo nesvakidašnje iskustvo su u prodaji još od 24. februara preko sistema Entrio.

0 Komentari

Korisnici
Logovanje korisnika