Koncertna promocija albuma Da li te stvarno zanima

Arigo Saki i drugari u klubu Fest u Zemunu

Arigo Saki i njegov bend nastavljaju sa koncertnom promocijom albuma "Da li te stvarno zanima"  i zakazuju novu svirku za 02.04.2023 u kultnom klubu Fest u Zemunu.

Kao najava dogadjaja objavljen je novi spot za pesmu "Hoću da sam ja", koji je snimljen uživo na koncertu za Dan zaljubljenih 14.02.2023 u klubu Doma omladine Beograda.

Kao i prethodne spotove, za pesme "Da li te stvarno zanima" i "Pitaš me", spot je režirao Vojkan Milosavljević uz pomoć kamermanske ekipe Aleksandra Obradinovića.

Specijalni gosti na koncertu biće prijatelji benda iz sveta muzike i glume, a karte se mogu kupiti u klubu u predprodaji, kao i na dan koncerta, po ceni od 500,00 dinara.

 

Arigo Saki, Foto: YT printscreen

 

Za one koji ne znaju, Arigo Saki (Alekandar Karadžić) je gitarista i osnivača grupe Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi, a krajem 2022. godine je objavio svoj prvi solistički album.Na albumu je učestvovalo dosta poznatih domaćih muzičara: Dragan Jovanović - Krle (Generacija 5), Milan Petrović (Milan Petrović kvartet, Del Arno band), Milan Milosavljević - Burda (Djura i Mornari), Ljuba Tomanović (Blaža i Kljunovi, Braća Left, Oktobar 1864), Dejan Resanović (Alisa, Vampiri, Blaža i Kljunovi), Miloš Djurić - Woody (Makao, Velvet), Srdjan Tanasković (Jovan Maljoković Balkan Salsa bend, Ana Štajdohar bend, Lena Kovačević bend, Nada Pavlović bend...), Saša Radojević - Žule (YU Grupa), Vladimir Nišević - Niške (Džepovi), Marko Djordjević (Big Bend RTS-a, La Famiglia Jazz Quintet, Jazz Connection, Belgrade Trumpet & Rhythm Unit, Lazar Tošić Quintet...), Mario Milivojević, Radoš Ćapin i Ivana Ćosić. 

Album je dostupan na svim digitalnim platformama, a fizičko izdanje se može kupiti u muzičkim prodavnicama u Beogradu: Metropolis (Мakedonska 22), Multimedia - knjižara Vulkan (Sremska 2) , Anti Shop Elektropionir (Cetinjska 15), Jugoton Croatia Records (Nušićeva 27) i u Novom Sadu - CD Shop Mungos (Bulevar Kralja Aleksandra 15).

0 Komentari

Korisnici
Logovanje korisnika