Zoran Predin & Trio - Na svojoj strani

Zbog velikih tragedija koje su zadesile Srbiju prethodnih dana koncert Zorana Predina predviđen za 18. maj se pomera i biće održan u petak, 2. juna u Velikoj sali Doma Omladine Beograda.

Jedan od najznačajnijih kantautora sa ovih prostora, legendarni Zoran Predin, nastupiće 02. juna, od 21 sat  u Velikoj sali Doma omladine Beograda. Za ovu priliku Predin publici priprema svojevrstan “best of” program nazvan “Na svojoj strani” - izvodiće pesme Arsena Dedića, Lačnog Franza ali i numere sa svojih solo albuma. I sve to, naravno, začinjeno njegovim specifičnim humorom i neodoljivim šarmom.

Slovenački pevač, tekstopisac, kompozitor i kantautor Zoran Predin rođen je 16. juna 1958. godine u Mariboru. Popularnost širom jugoslovenskih prostora je stekao tokom osamdesetih sa grupom „Lačni Franz“ koju je osnovao 1979. godine.

 

Fotografija: Marina Pešić / Moć muzike

 

Pored matičnog benda sarađivao je sa mnogim, najpoznatijim muzičarima sa ovih prostora. Piše muziku za film i pozorište, objavio je četiri knjige sa tekstovima pesama i dve knjige proze - „Druga žena u haremu“ i „Glavom kroz zid“. Zbog autentičnog pesničkog izraza nazivan je  „novotalasnim Arsenom Dedićem“.

Ulaznice po specijalnoj ceni od 2500,00 dinara (na dan koncerta 3.000,00)su dostupne na svim prodajnim mestima tickets.rs

U prodaji je ograničeni broj ulaznica – svega 499. Mesta su numerisana.

 

0 Komentari

Korisnici
Logovanje korisnika