Skini App MUZZIK FM - Gledaj, Glasaj, Slušaj

Levoruki sinti rock dvojac iz Pančeva osvaja najpopularnji koncertni prostor u Beogradu

Na koncertu će im se, kao gosti, pridružiti Bojana Vunturišević, Džipsii i Pocket Palma

Uzimajući u obzir činjenicu da je koncert grupe Buč Kesidi zakazan na stadionu Tašmajdan za 3. jun ove godine, tačno mesec dana nakon tragedije u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar”, organizatori koncerta Kontra Rights i Marsh produkcija su u dogovoru sa grupom odlučili da se koncert pomeri na 16. septembar 2023.

Sve ulaznice koje su kupljene do sada važiće i za koncert u septembru. Svi kojima novi datum ne odgovara kupljene ulaznice mogu da vrate na Efinity prodajnim mestima.Smatramo da je ovo jedino ispravno i verujemo da će publika grupe Buč Kesidi imati razumevanja za ovu odluku.

Ovaj dvojac iz Pančeva jedini je bend novije generacije koji je stekao toliko veliku fan bazu u Srbiji i regionu da je iskorak prema osvajanju stadiona pokazatelj nezaustavljivog rasta benda. Nakon rasprodatog zagrebačkog stadiona Šalata na red 16. septembra dolazi još veći poduhvat – beogradski Tašmajdan na kojem će im se, kao gosti, pridružiti Bojana Vunturišević, Džipsii i Pocket Palma.

Za njihov najveći i najlepši koncert u dosadašnjoj karijeri i veliko finale aktuelne turneje „Skupi snagu“ fan pit je rasprodat za samo dva dana, a do danas su već prodali 80% kapaciteta najvećeg stadiona u centru Beograda, te time prevazišli i broj prodatih ulaznica na Šalati.

Ostao je mali broj ulaznica po promo ceni od 1.800 dinara za parter i 1.400 za tribine, a karte se mogu kupiti preko online platforme Efinity i na prodajnim mestima u TC Rajićeva, Štark Areni, Moj kiosk i na blagajni Doma omladine.

 

Korisnici
Logovanje korisnika