Skini App MUZZIK FM - Gledaj, Glasaj, Slušaj

Doktor Spira i Ljudska Bića u Zappa Bazi

KONCERTNA PROMOCIJA REIZDANJA KULTNIH ALBUMA

 

Bogatoj i raznovrsnoj koncertnoj ponudi u prestonici pridružio se i Doktor Spira, ikona novog talasa i začetnik beogradske elektropop scene.

U četvrtak 9.novembra nastupiće u Zappa Bazi sa novim Ljudskim bićima koje čine mlade zvezde beogradske džez scene - gitaristi Kosta Paunović i Luka Malko i bubnjar Nikola Radojčić.

Dušan Mihajlović, alijas Doktor Spira, tom prilikom će promovisati vinilna izdanja dva kultna albuma - „Dijagnoze“ (reizdanje) i duplog „Dizajn za stvarni svet“ (vinilno izdanje).

Na albumu „Dizajn za stvarni svet“ gostovali su muzičari različitih žanrova - od Slađane Milošević preko Isidore Žebeljan do Nebojše Antonića, poznatijeg kao Anton iz Partibrejkersa. Poseban kuriozitet je Slađanina i Spirina verzija njegove najpoznatije pesme - „Prvi sneg“, koju većina fanova zna u izvođenju grupe Suncokret. Oba albuma su remasterovana za vinil u legendarnom londonskom studiju Abbey Road i moći će da se kupe na koncertu po promotivnim cenama.

Pored promocije albuma, Doktor Spira planira da radi na novoj muzici koja će biti kombinacija novog talasa, bluza, džeza i panka. Beskompromisan kao i uvek u svom muzičkom izrazu, Spira naglašava da je u pitanju suočavanje sa sobom i svetom koji propada.

Ulaznice za ovaj koncert možete kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online na www.tickets.rs

 

Korisnici
Logovanje korisnika