Obojeni program u Anti Shop Elektropioniru - Kontakt konferencija

 „Oni samo tebe čekaju, jedini u maštu veruju!”

25. marta u Anti Shop Elektropioniru, Cetinjska 15, Beograd, održaće se ekskluzivni klupski nastup Obojenog programa.

Ovaj nastup uvršten je u glavni muzički deo šeste Kontakt konferencije, koja se posle dva online izdanja ove godine održava uživo.

Prvih 100 ulaznica po pretprodajnoj ceni od 1.300 dinara biće dostupne putem tickets.rs prodajne mreže od 25.02.2022.

Redovna cena ulaznica biće 1.500 dinara i biće dostupne u Anti Shop Elektropioniru.
Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu, Kontakt konferencija, održaće se u Beogradu od 24. do 26. marta 2022, u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija“, promoterske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala - CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

 

 

Kontakt 2022 biće podeljen u tri programske celine: tribine i paneli; izložbe i radionice; muzički deo programa (koncerti).

Obojeni program je, za one malobrojne koji možda ne znaju, alternativna rock grupa iz Novog Sada, osnovana 1980. godine. Bend je takođe poznat po tome što daje čudna imena svojim albumima, što je kasnije objašnjeno činjenicom da početna slova studijskih albuma formiraju akronim njihovog grada. Nastupali su na svim festivalima „Exit“ održanim do danas.

Tokom 20 i više godina grupa je mnogo puta promenila članove. Jedini član iz originalne postave benda je Kebra – glavni vokal i autor ponekad emotivno obojenih, ponekad politički angažovanih minimalističkih tekstova. Njegov glas i tipičan način pevanja postali su u velikoj meri zaštitni znak ovog benda.

Evo spota iz jula 2021. i (kao i sve ostale) odlične pesme „Kuda ovaj čovek ide”

 

Korisnici
Logovanje korisnika