Za mesec dana u Splitu se održava ULTRA Europe!

Od 8. Do 10. Jula u Parku Mladeži  čuveni festival za sve zaljubljenike u elektronsku muziku

Main Stage, Resistance Stage, UMF Stage i OASIS Stage imena su ovogodišnjih muzičkih pozornica u splitskom Parku Mladeži  na kojima će nastupiti najveće zvezde današnjice ali i neka nova imena, DJ-evi koji započinju svoj put prema zvezdama upravo u Hrvatskoj

Samo nas mesec dana deli do početka najvećeg, najspektakularnijeg i najomiljenijeg muzičkog događanja u regiji. Osmo izdanje festivala ULTRA Europe održaće se u Parku Mladeži od 8. do 10. jula, a sudeći prema reakcijama fanova i prodajnim trendovima, biće ovo posebna godina za sve one koji se upute u Split.

Najpovoljnije regionalne ulaznice za domaće obožavaoce rasprodate su u rekordnom vremenu, a u prodaju su stigle i jednodnevne regionalne ulaznice koje je ove godine  moguće kupiti i u kriptovalutama i to putem mjenjačnica FTX.

Main Stage, Resistance Stage, UMF Stage i OASIS Stage imena su ovogodišnjih muzičkih pozornica u splitskom Parku Mladeži na kojima će nastupiti najveće zvijezde današnjice, ali i neka nova imena, DJ-i koji započinju svoj put prema zvijezdama upravo u Hrvatskoj. Biće ovo prilika i odskočna daska za mlade nade elektroničke glazbe, posebno za one koji će nastupiti na pozornici OASIS Stage, pozornici koja nosi ime one iz Miamija i koja se nalazi na glavnom ulazu.

Naime, reč je o izvođačima koji su pobedili na takmičenju održanom još 2020. godine, na službenoj stranici festivala ULTRA Europe. Najsrećniji među njima su Jean Philippe, Wekingz, Moon Shot, St. Vibe, Zunjino, Chvos, Tigi, Sound Of Yaz, Danny Black, Kaane, Medun, Fat Tony, Pete Spruce i Igor. Poznata su i dva nova imena koja će imati veliku čast i otvoriti Main Stage, nakon preduge dve godine pauze. U petak stiže već najavljeni Frank Walker, subotu ću preuzeti Mykris dok će zatvaranje biti prepušteno Adamu De Greatu.

 

 

RESISTANCE pozornica predstavlja još nekoliko odličnih imena. Predvodi ih Pretty Pink, sjajna mlada Dj-ica iz Njemačke, o kojoj se itekako priča poslednjih meseci. Naime, upravo njen set otvara velike nastupe dvojca Above&Beyond na svim njihovim velikim nastupima. U Split stižu i irski duo Rory Lynam b2b Dave Caffrey te Steve Fidelak iz Kanade, a hrvatske snage braniće DJ Full Ferry i dobro poznati hrvatski producent Pero FullHouse.

Najbolji muzički program do sad slušaće se i s UMF pozornice. Lorenzo, DaDoo, Dallerium. Peznt, Vedran Car, Mike&Me, R3wire, Wedamnz, Wags, Norberto Loco i Nome na rasporedu su u petak. U subotu stižu Renato S, Lukas Innemann, Mike Vale, Ares Carter, ANG, Pink Panda, DJ Tora, Plastik Funk, Jerry DaVilla & DJ Pelos, Wincent Wolf i Terry Golden. Zadnji dan rezervisan je za Paula Woodsa, Alberta Novoa, Ivana Mastermixa, Jimmy Clasha, Reggia, Dmitrija Saidija, a stižu i K-ICM, Avadox & MC Goos, Tomo In Der Muhlen, Kentaro te Bank.

U Split dolaze neka od najvećih DJ imena na svetu: Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Amelie Lens, Armin van Buuren, DJ Snake, Hardwell, Joseph Capriati, Marco Carola, Martin Garrix, Marshmello, Nicky Romero, Nina Kraviz, Oliver Heldens, Richie Hawtin, Steve Aoki, Tiësto, Timmy Trumpet i Vini Vici, a pridružit će im se i ACRAZE, Airod, ANNA, Frank Walker, Ilario Alicante, Krewella, Sam Feldt and SOFI TUKKER [DJ set]. Biće ovo još jedno nezaboravno muzičko putovanje i jedinstvena letnja razglednica koja će u nekoliko dana obići celi svijet. (Izvor: Mixer)

Korisnici
Logovanje korisnika