Skini App MUZZIK FM - Gledaj, Glasaj, Slušaj

KLABIKA V SOLOMUN - DOGAĐAJ KOJI ZATVARA SARAJEVO FILM FESTIVAL

Sarajevo će u augustu ponovo preuzeti štafetu regionalnog kulturnog centra, pa će 19. augusta, poslednje noći Sarajevo Film Festivala, grad rasplesati globalna DJ superzvezda - Solomun!

Klabika V Solomun - The Continuum je najiščekivanija zabava leta u Bosni i Hercegovini. Solomun će 19. augusta u 23.30 izaći na balkon iznad Večne vatre i odsvirati višesatni set za hiljade vernih fanova i posetilaca Sarajevo Film Festivala koji prema dosadašnjim podacima dolaze iz 17 zemalja sveta. Publika će plesati dužinom Titove ulice, baš kao i 2019. godine.

Ovo je peti Solomunov bh. nastup u produkciji Klabike koja ovom prilikom obeležava "Dekadu Elektriciteta", deset godina posvećenosti razvoju noćne ekonomije. Ovaj događaj Klabika realizira u saradnji sa Vladom Kantona Sarajevo, uz veliku podršku Turističke zajednice Kantona Sarajevo i Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo, u partnerstvu sa Sarajevo Film Festivalom i Opštinom Centar. Projekat je podržao i Info centar Evropske unije u Bosni i Hercegovini koji je prepoznao koliko je ovaj događaj važan. Komercijalni brandovi i partneri, od lidera na korporativnom tržištu do seoskih domaćinstava, predstavljaju još jedan bitan stub u realizaciji ovog projekta.

Korisnici
Logovanje korisnika