Rambo Amadeus i njegovo Veče glomazne poezije

Na čuvenoj smotri Mermer i Zvuci učestvovaće i Svjetski Kilo Tzar sa svojom predstavom

U okviru ovogodišnje  smotre Mermer i Zvuci koja se već  57. put održava u Aranđelovcu, na otvorenoj sceni parka Bukovičke Banje, 5. avgusta, s početkom od 21 sat, Rambo Amadeus će održati svoje čuveno Veče glomazne poezije, zajedno s dugogodišnjim saradnikom, pijanistom Ivanom Aleksijevićem Pančevcem.

 

Rambo Amadeus - Veče glomazne poezije, Foto: Kosta Milićević 

 

Na ovoj tradicionalnoj, izuzetnoj i po dugovečnosti i po sadržajima koje nudi manifestaciji, koja se održava od 1. jula do 31. avgusta ove godine, na programu su, pored izložbi vajarskih radova nastalih na Simpozijumu Svet keramike 2021. Godine, koje su „srce“ ove smotre, i druge izložbe, koncerti umetničke muzike kao i pozorišne predstave.

Selektori ovogodišnje manifestacije su:

Selektor scenskog programa – Miodrag Fišeković; Selektor  likovnog programa Tijana Gogić; Selektor Simpozijuma Svet keramike Ljubica Jocić Knežević i Selektor Simpozijuma Beli Venčac Đođe Čpajak.

 

Fotografija razglednice iz privatne kolekcije Vladimira Jovanovića iz Venčana, izvor: Vidi Aranđelovac

A evo jedne audio i foto kompilacije Ramba Amadeusa sa njegovog zvaničnog YT kanala koja se zove: U Cara Trojana kozije uši, Team Building!, uživajte i svakako, slučajno ili namerno, posetitite ovog leta Bukovičku Banju, možda baš da odgledate i odslušate ovu predstavu ako niste do sada!

Korisnici
Logovanje korisnika