Rambo Amadeus u Botaničkoj Bašti

Svetski Kilo Tzar i ekipa sviraju ovog septembra u najlepšoj beogradskoj bašti - u Jevremovcu!

Kultni muzičar Rambo Amadeus i njegovih pet Winnetou-a održaće koncert 24. septembra u Botaničkoj bašti Jevremovac u Beogradu.

U duhu epohe, koncert se najavljuje uz aktuelne brojke na društvenim mrežama, Rambo Amadeus, 25M views, 290k followers, 1 Following predstavljaće muzički vremeplov od 1963. godine, kad je Rambo rođen pa sve do daleke 2063.

„Moje pjesme su svedočanstvo i hronika vremena i društvenih događaja, ali jednako tako i pokušaj anticipacije budućnosti, gdje nas izvesno čekuju ogromni ekološki izazovi, mnogo manje miroljubiva i gostoprimljiva prirodna sredina u kojoj ćemo morati da živimo. Nema boljeg mjesta od Botaničke bašte Jevremovac da se skrene pažnja na činjenicu koliko čovjek svojim trudom može da izmjeni svoje blisko okruženje na bolje, samo ako ima znanje i volju", rekao je ovaj legendarni muzičar i autor.

Ujedno, na ovom koncertu još jednom će uživo biti predstavljeni segmenti aktuelnog albuma „Brod budala“, koji se upravo pojavio u fizičkom izdanju, kao vinilna LP ploča .

„Album nije u slobodnoj prodaji. Limitirano izdanje možda može da se dobije ako se naruči, i to samo preko veze, namijenjen je samo neizliječivim poštovaocima mog rada “, predočava Rambo.

Nastup u Botaničkoj bašti Jevremovac predstavlja nastavak kultnih koncerata Rambo Amadeusa prekinutih pandemijom korone.

Pred koncert u Botaničkoj bašti, Rambo je predstavio svoju, „cyberflamenko” verziju sevdalinke „Mujo kuje konja po mjesecu“, snimljenu za gitaristom Mirzom Redžepagićem.

Koncert organizuju promoterske kuće Long Play i RA Entertainment.

Standardne ulaznice za koncert Ramba Amadeusa 24. septembra u Botaničkoj bašti Jevremovac koštaju 1.500 dinara. Vip ulaznice, propusnice za Fun pit i Vip backstage karte isključivo na zahtev (na mail: infolongplay@gmail.com)

Ulaznice možete nabaviti putem linka

Slušamo „cyberflamenko” verziju sevdalinke „Mujo kuje konja po mjesecu“

 

Korisnici
Logovanje korisnika