Koncert Artan Lili – 10 godina benda!

Beogradska grupa slavi rođendan koncertom u DOB

Artan Lili će u subotu, 5. novembra 2022. godine, obeležiti 10 godina rada nastupom u Amerikani DOB-a, zajedno sa starim saradnikom grupe VJ-em Izvanrednim Bobom.

,,Pravi je trenutak da adekvatno obeležimo naš mali jubilej koncertom u Domu omladine Beograda, na mestu koje za grupu ima poseban značaj.  Dakle, spremite se za audio-vizuelnu poslasticu kakvu dugo nismo izveli” – izjavili su članovi benda euforično najavljujući nastup.

Otkako je njihov prvi singl ,,Džoni” objavljen u novembru 2012. godine Artan Lili je nesumnjivo najčešće pominjani sastav kada se pričalo o novim snagama na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni. Grupa se tokom vremena ustalila u sada već prepoznatljivu četvorku: Bojan Slačala – bas i vokal, Romana Slačala – vokal i daire, Marko Ajković – bubanj i Ivan Skopulovič – gitara.

Prvi su laureati Nagrade Milan Mladenović koju dodeljuje Zadužbina Milana Mladenovića. Priznanje su dobili za kompoziciju D.E.P.R.A. iz 2019. Godine.

Artan Lili i Cane su dobitnici Muzzik Video Awards 2K21 za njihovu zajedničku pesmu Rokenrol posle rokenrola i to u kategoriji za Najbolji ROCK video.

Do sada su izdali 2 albuma “Artan Lili” “New Deal” i jedna su od koncertno najaktivnijih grupa u zemlji i regionu, pa gotovo da i ne postoji grad, klub ili festival na kome do sada nisu nastupili.

Nove pesme kao i reizdanje sad već kultna prva dva albuma grupe su u regionalnoj kooperaciji izdale dve najveće izdavačke kuće – zagrebačka Croatia Records (ex Jugoton) i beogradski PGP-RTS.

Ulaznice su dostupne na Ticket Vision prodajnim mestima i na ticket.rs, i to: 1.500 dinara (promotivni kontigent, prvih 100 ulaznica), 1.800 dinara (redovna cena).

Korisnici
Logovanje korisnika