Skini App MUZZIK FM - Gledaj, Glasaj, Slušaj

Laibach nastupa u Beogradu posle 3 godine

Neue Slowenische Kunst!

Jedna od najprovokativnijih i najpopularnijih grupa sa prostora bivše Jugoslavije, svima dobro poznati, kultni slovenački sastav Laibach nastupiće ponovo pred beogradskom publikom, posle tačno tri godine na istom mestu, u mts Dvorani 20. decembra.

Bend će održati koncert u okviru turneje “Love is Still Alive” ( Ljubav je još uvek živa), na kojoj predstavlja istoimeni projekat. Ovaj projekat naći će se uskoro i na vinilu i CD-u.

Reč je o materijalu koji se odnosi na naučnofantastični film iz žanra crne komedije, Iron Sky – The Coming Race (Gvozdeno nebo – nadolazeča rasa), za koji je grupa Laibach pripremila originalnu muziku.

Uz to, grupa će predstaviti odabrane numere sa svojih nedavno objavljenih albuma, uključujući neke starije pesme sa svojih predstojećih projekata i set Laibach klasika, koji se protežu od ranih 80-ih do danas, ali i ovih dana objavljenu preradu pesme Leonarda Cohena – The Future , za koju engleski magazin The Quietus u svojoj recenziji kaže:

Većina obrada Leonarda Cohena su sentimentalne pesme u kojima nedostaje Cohenova mračna duhovitost, ali ova verzija “The Future” od Laibacha je krajnje fantastična” – Luke Turner (The Quietus).

Karte za koncert su u prodaji na blagajni mts Dvorane i na tickets.rs.

Korisnici
Logovanje korisnika