Trećeg decembra Kišobran slavi 14 godina postojanja!

Klub Drugstore je domaćin rođendanske žurke

U subotu 3. decembra u prostoru kluba Drugstore Kišobran slavi 14 godina postojanja i rada na beogradskoj sceni.
Za proslavu svog 14. rođendana, Kišobran je rešio da ima najviše izvođača do sad!
Na glavnoj bini uz Kišobran DJ-eve nastupiće: legenda domaćeg alt popa Bojana Vunturišević, mladi i talentovani Džipsii će predstaviti nekoliko numera sa njegovog nedavno objavljenog i vrlo hvaljenog debi albuma “Zapisi iz podzemlja” kao i specijalni gosti koji za sada ostaju misterija iako se šuškalo o mnogim imenima.

 

Kišobran, Foto: PROMO

U crnoj sobi u goste dolazi italijanski DJ, producent i menadžer Angis izdavačke kuće Samuele Pagliai zajedno sa vodećim DJ-evima beogradskog klabinga, Nikolom Vemićem i Ali Gunijem. U hodniku kluba Dragstor celo veče će biti prepušteno novim nadama beogradskog klabinga: Stellarcompanion i Slippery Dimi, dok će se u chambersu održavati Kišobran showcase bina koja je rezervisana za mlade izvođače sa najkvalitetnijim live izvođenjem, ovaj put su izabrana 4 predstavnika iz 4 različita muzička žanra, a to su: Gazorpazorp, Nihil, Crno Dete i Milf Magnet.

Karte su u pretprodaji u kafeu Zaokret po ceni od 700 dinara, a na ulazu u Drugstore biće 1000 dinara, a žurka startuje od 23h.

Kišobran, Foto: Promo

 

Za 14 godina postojanja, neke od najvažnijih aktivnosti udruženja Kišobran uključuju događaje poput Kišobran žurke, Piknika - manifestacije izvođenja ljudi u prirodu i gradske parkove u saradnji sa beogradskim muzejima i Hali gali festivala koji se trudi da predstavi nove i aktuelne muzičare, bendove i umetnike, brojnih koncerata, barova Zaokret i Sprat, prošle godine otvoreni art hub centar Kula u prostoru sat kule bivše pivare u Cetinjskoj ulici u Beogradu, jednonedeljni radijski programa na Radio Aparatu i izdavačke delatnosti.

Kišobran već dugi niz godina aktivno sarađuje sa muzičkom agencijom Pop Depresija na čelu sa Ivanom Lončarevićem sa kojim je, pored organizovanja koncerata, pokrenuta izdavačka etiketa koja je ove godine proglašena za jednu od najaktivnijih u regionu.

Izdanja Pop Depresije i Kišobrana samo u ovoj godini predstavljaju Sitzpinker, proto tip, Bohemija, Nežni Dalibor, Klavirsko nebo, Lenhart tapes, Rebel Star, Zenit Zed, Vikowski, Samalas, Emma & Jimmy, Boris Milić, Ana and the Changes, Igor Božanić, Roza… 

 

U 2023. godini Kišobran očekuje još puno novih izdanja u saradnji sa Pop Depresijom, koncerata domaćih i stranih bendova, novi Hali Gali projekti, nova sezona Piknika koja će podrazumevati i planove širenja na druge gradove pored Beograda, program art hub-a Kula koji će pored izložbi podrazumevati još više muzičkog i debatnog programa i još još mnogo toga.


 

Korisnici
Logovanje korisnika