Otvoren konkurs za 7. Bunt rock festival

Prijavljivanje će trajati 43 dana za sve zainteresovane muzičarie i autore iz Srbije

Otvoren je javni konkurs za sedmi „Bunt rok festival“ – takmičenje novih, neafirmisanih bendova i autora, koje organizuju emisija „Bunt“ i Radio-televizija Srbije.

Кonkurs će trajati 43 dana i svi zainteresovani muzičari i autori iz Srbije, mogu poslati pesmu u trajanju do četiri minuta, tekst pesme, biografiju i fotografiju benda na imejl adresu: buntrokfestival@gmail.com ili na poštansku adresu Radio-televizije Srbije (RTS, ul. Takovska 10, 11000 Beograd, sa naznakom: „Bunt rok festival 2023“).

Sve informacije o Pravilniku i Uslovima konkursa, objavljene su na sajtu RTS-a.

"Sedmi Bunt rok festival biće održan u godini u kojoj emisija "Bunt" obeležava dve decenije trajanja i kontunuiteta, što čitavom timu projekta uliva dodatni entuzijazam i radost“ - poverava autorka Branka Glavonjić i dodaje:

„Bunt rok festival“ je jedini televizijski festival takmičarskog karaktera, čiji je cilj afirmacija domaće pop i rok muzike, kao i formiranje nove srpske pop i rok scene. Tokom dosadašnjeg trajanja ovog svojevrsnog nacionalnog projekta, kroz proces je prošlo više od 1000 autora i bendova iz cele Srbije a njih 140 je dobilo priliku da nastupi na sceni i predstavi se najširem auditorijumu. Pozivamo autore, muzičare, bendove da pošalju svoje pesme na konkurs za 7. BRF i- neka muzika pobedi!“

Prethodni, šesti „Bunt rok festival“, otvorio je novo poglavlje u načinu realizacije ovog nesvakidašnjeg nacionalnog TV projekta autorke Branke Glavonjić. Ono što je  ostalo i ostaće isto- je odgovoran pristup svim segmentima realizacije festivala, relevantan stručni žiri, apsolutna transparentnost i pre svega maksimalna posvećenost multidisciplinarnoj podršci i medijskoj promociji novih i neafirmisanih domaćih rok bendova i autora.

Pobednici će, po tradiciji, nakon multimedijske afirmacije na programima i platformama medijskog sistema RTS-a , osim titule pobednika festivala, dobiti i priliku da nastupe na najprestižnijim muzičkim festivalima u Srbiji i regionu.

Korisnici
Logovanje korisnika