Psihomodo Pop slavi 40-ti rođendan u Novom Sadu

Ljubav koja traje ovako dugo treba proslaviti na pravi način

Postoji izreka da život tek počinje u 40. godinama, da tada sve postaje bolje jer znamo šta hoćemo a šta nećemo, a kada bend poput Psihomodo Pop-a slavi 40. godina onda to definitivno znači da ćete na njihovoj rođendanskoj žurci “voleti samo sebe, jedino sebe”, ali i njih.

Rezervišite 24. februar i na vreme nabavite kartu za koncert u Domu kulture NS, jer će turneju i rođendansko slavlje Psihomodo Pop započeti upravo koncertom u Novom Sadu.

Da su njihovi koncerti prepuni dobre svirke i ludačke energije, da je provod zagarantovan i da se njihovi koncerti dugo pamte svi dobro znaju, a kada na sve to dodamo i rođendansko veselje, koncert Psihomodo Popa je definitivno jedan od onih koji će obeležiti ovogodišnju sezonu u Domu kulture i koji ne treba da propustite.

Program počinje u 20h, a u rođendansko slavlje uvešće vas DJ Milica.  

 

Psihomodo Pop, Foto: YT printscreen

 

Bend je objavio studijske albume - "Godina zmaja" (1988), "Sexy Magazin" (1990), "Tko je ubio Mickey Mousea" (1992), "Srebrne Svinje" (1993), "Sextasy" (1997), "Debakl" (2000), "Plastic Fantastic" (2004), "Domovine sin" (2009), kompilacije - "Tekućih 20" (2003), "The ultimate collection" (2007), kao i uživo (live) izdanja - "Live in Amsterdam" (1989), "Unpljugd" (1996), "Das Beste aus der grosse Hit Parade" (1999).

Poslednji put u Srbiji su svirali u avgustu prošle godine na Beer festu, solo koncert su imali već u Domu kulture, a u prestonici se pamti njihov rasprodati koncert u sali "Amerikana" Doma omladine Beograda, krajem 2019. godine.

Publika će slušati presek njihove karijere kroz hitove i poznate numere: "Frida", "Ja volim samo sebe", "Sve će biti u redu", "Sexy magazin", "Ramona", "Nema nje", "Donna", "Pinokio", "Mila", "Nebo", "Kad sam imao 16", "Bože čuvaj Psihomodo Pop", "Osjećam se haj", "Telegram sam", "Zauvijek", "Nebo", "Volim crtane filmove".

Ulaznice po promo ceni od 1.500 rsd (ograničen broj) i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn: https://new.gigstix.com/event/psihomodo-pop-40-godina-novi-sad-2023/ (Izvor: Promo)

Nakon rasprodaje promo ulaznica, redovna, pretprodajna cena biće 1.800 rsd.

 

Korisnici
Logovanje korisnika