Paul The Walrus stižu u KSET

Koncertna promocija albuma prvenca a predgrupa su  Como Bluff

Grupa Paul the Walrus dolaze u zagrebački klub KSET, u petak, 24.2. kako bi promovisali svoj prvi album pod nazivom „Sunset Clause“.

Njih često nazivaju „Iztočnoevropskom verzijom The Beatles a oni sviraju indie- retro - pop-rock koji brzo ulazi u uho. Muzika imse oslanja na očigledne uzore poput The Beatles, Weezer, Blur i Beach Boys, ali  s originalnim autorskim pečatom i DIY pristupom.

 

Paul The Walrus, Photo by Dora Doko and dr-pingpong

 

 

Nastali kao projekt Borne Mijolovića, sviraju od 2018. godine, a Borni se na pozornici pridružuju Miro Kadijević, Martin Trgovec i Ivan Luić. Iza sebe imaju brojne klupske nastupe, kao i nastupe na INMusic festivalu  i Ferragosto Jam-u, a u KSET dolaze kako bi promovisali prvi album „Sunset Clause“ izdat krajem 2022.

Dosad su s njega objavili dva singla praćena spotovima – Breathe i Shade. Postavu će bend za ovu priliku proširiti horom i dodatnim muzičarima, uz još iznenađenja!

Kao predgrupa nastupiće prijateljski bend Como Bluff, alternativni rock trio sastavljen od veterana zagrebačke scene. (Izvor: promo)

Karte je po pretprodajnoj cijeni od 5,50 € mogu se kupiti putem linka.

Na dan koncerta cijena karte je 6,50 €.

 

Korisnici
Logovanje korisnika