Veliki Exitov događaj u septembru u Severnoj Makedoniji!

Konstrakta je prvo potvrđeno ime!

 

Nakon što je prošlogodišnje izdanje velikog Get EXITed događaja u Strumici prevazišlo sva očekivanja, okupivši više od 20.000 posetilaca, EXIT tim u saradnji sa opštinom Strumica organizuje drugo izdanje, sa još ambicioznijim planovima!

Novi Get EXITed događaj biće održan 7. septembra u strumičkom Velikom parku, gde će premijerno nastupiti nenadmašna Konstrakta, najtraženije muzičko ime našeg regiona.

Ubrzo će biti poznate ostale internacionalne i regionalne muzičke zvezde, koje će u Strumicu ponovo dovesti goste iz celog regiona, ove godine u još većem broju.

Konferencija za javnost, na kojoj je potvrđeno održavanje drugog izdanja velikog Get EXITed događaja u Strumici, održana je pre nekoliko dana u Gradskoj kući Novog Sada i prisustvovali su joj muzičarka Ana Đurić Konstrakta, gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić, čelnik opštine Strumice Kostadin Kostadinov i osnivač i direktor Exitove festivalske grupacije Dušan Kovačević.

Muzičarka Ana Đurić Konstrakta, koja samo što je predstavila novu pesmu pod nazivom "Evo obećavam", rekla je da se raduje ako će i ona, uz pomoć Exita, uspeti da doprinese kulturološkom povezivanju.

„Mislim da je to već dovoljan učinak, a radujemo se naravno i makedonskoj publici, koja je stroga, ne može kod njih sve da prođe, treba da učinimo napor da bismo ih pridobili“, poručuje Konstrakta.

Ubrzo će biti objavljene ostale svetske i regionalne zvezde koje će 7. septembra nastupiti u strumičkom Velikom parku, a ulaz na veliki Get EXITed događaj biće slobodan. (Izvor: promo)

 

Korisnici
Logovanje korisnika