Zvezde Afterlife etikete The Element i Øostil na Naissus Festivalu

Datum koji treba da upištete je 3. jun

 

Naissus Festival ovog leta ugostiće zvezde čuvene Afterlife etikete, malteškog DJ-a i producenta The Element kao i mladu argentinsku zvezdu u usponu Øostila, koji će se publici u Nišu predstaviti 3. juna na omiljenoj Letnjoj pozornici u Tvrdjavi. 

Ulaznice za letnje izdanje Naissus Festivala prodaju se po početnoj ‘early bird’ ceni od 1000 RSD za regularne odnosno 1500 RSD za VIP. Karte su dostipne online i na svim Gigs Tix prodajnim mestima, kao i u Nišu u Oskar kafeteriji. 

Uzbuđenje pred ovaj nastup dodatno pojačava i činjenica da će čitav festival ispratiti i audio vizuelni spektakl po prvi put vidjen u Nišu. 

Sean Sammut, poznatiji kao The Element, prisutan je na DJ sceni čitavih 30 godina. U svojoj dugoj karijeri saradjivao je i nastupao gotovo sa svim velikanima globalne scene poput Tale of Us, Mathame, Mind Against, Richie Hawtin, John Digveed, Green Velvet, Dixon i drugima. Kako je postao sastavni deo afterlife porodice, svojim hitovima poput ,,Judgment Day” i “Ryder” istakao je sebe u prvi plan na svim zajedničkim nastupima ove etikete. 

https://www.youtube.com/watch?v=CdKR3hfyIcs

Øostil je svojim emotivnim setovima kupio publiku od prvog dana i postao jedan od najtraženijih mladih DJ-eva današnjice. Melodični techno i prepoznatljiv afterlife zvuk utkani su u njegovu uzbudljivu produkciju koja prati njegov vrtoglavi uspon u koji će publika u Nišu imati prilike da se uveri kroz najavljeni muzičko scenski spektakl pod njegovom dirigentskom palicom.

 

 https://www.youtube.com/watch?v=iAIYf05DCmc

Podrška hedlajnerima večeri biće jedan od najtalentovanijih DJ-eva Sarajevske scene sa prebivalištem u Londonu Goran Emkić kao i miljenik domaće publike D.R.N.D.Y

https://www.youtube.com/watch?v=CdKR3hfyIcs
Korisnici
Logovanje korisnika