Freshwave 2024 Early Bird: 75% ulaznica rasprodato!

Na LIVE bini nastupiti će Who See, Cunami Flo, Z++, Hiljson Mendela, Grše, Vojko V, 999999999 i Adana Twins!

 

Više od dvije trećine trodnevnih regular i VIP Early Bird ulaznica za novo izdanje Freshwave Festivala već rasprodato!

Novo, dvanaesto izdanje Freshwave festivala održaće se na banjalučkoj tvrđavi Kastel, od 1. do 3. avgusta, a donosi nastupe nekih od najvećih regionalnih i svjetskih zvijezda. Nakon prvog talasa potvrđenih izvođača sa Live bine na kojoj će ovog ljeta nastupiti Who See, Cunami Flo, Z++, Hiljson Mendela, Grše, Vojko V, još jači talas donio nam je famozne 999999999 i sjajne Adana Twins!

Ovogodišnje izdanje festivala obilježiće i najveći do sada festivalski kamp, koji će biti smješten uz samu tvrđavu Kastel, na lijevoj obali rijeke Vrbas. Smješten gotovo u samom gradskom jezgru u autentičnom okruženju svojim posjetiocima Freshwave kamp pružiće nezaboravne trenutke i uživanje u mnoštvu zabavnih sadržaja. Osim muzičkog programa, čilanja u hladu velikih krošnji i ekstaze u domaćoj gastro ponudi, oni koji se odluče festivalske dane provesti u kampu festivala moći će se prepustiti, uz profesionalone klubove i skipere, čuvenim banjalučkim “vodenim sportovima” kao što su rafting ili vožnja jedinstvenim i autentičnim banjalučkim plovilom - Dajak čamcem.

Freshwave će i predstojećeg ljeta biti svojevrsna platforma ne samo za stvaranje novih prijateljstava i skupljanje nezaboravnih momenata već i prilika za mnogobrojne umjetnike, čiji rad nije direktno u vezi sa muzikom, da se predstave javnosti i publici festivala. Na taj način nastavićemo da ispunjavamo našu ulogu u društvu kao važne spone između artista, scene i javnosti.

Uz dvije nove festivalske bine koje će upotpuniti jedinstveno ljetno iskustvo uz starovjekovnu tvrđavu Kastel, dvanaesto izdanje Freshwave festivala donosi još više snažnijih emocija, još više ljubavi i još spektakularnijih nastupa najvećih regionalnih i svjetskih zvijezda.

Više od dvije trećine ulaznica već je rasprodato. Ne propustitie priliku da se prvi i po najpovoljnijim cijenama obezbjedite ulaznicama za Freshwave2024.

Festivalske i VIP Early Bird trodnevne ulaznice dostupne su po cijeni od 60KM za regularne, odnosno 90KM za VIP. Prvi talas ulaznica, po najpovoljnijoj cijeni u ograničenom broju, dostupan je na ticket servisu Kupikartu.ba

 

Korisnici
Logovanje korisnika