Rambo Amadeus u pratnji Makedonskog nacionalnog jazz orkestra na Tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku!

Spektakl u najavi, "Čudo na Balkanot"

 

Rambo Amadeus i Makedonski nacionalni jazz orkestar stižu na tvrđavu sv. Mihovila u utorak 25. lipnja! Prvi je to nastup kultnog crnogorskog pjevača i tekstopisca na šibenskoj tvrđavi.

Antonije Pušić, javnosti poznat kao Rambo Amadeus, poznat je po britkosti i satiričnim tekstovima te virtuoznošću na gitari. Njegova glazba je mješavina suprotnosti, kolaž koji uključuje funk, rock, hip-hop, klasičnu, moderni jazz, improviziranu glazbu, komične skečeve i elektroničku glazbu. Iznad svega, Rambo je majstor pripovijedanja, kako glazbeno tako i lirski, što uvijek dolazi do izražaja na njegovim live nastupima. Njegovi koncerti nikada nisu samo ponavljanje snimljenih pjesama, već mješavina slobodne improvizacije i satiričnog humora.

 

Rambo Amadeus i Makedonski nacionalni jazz orkestar, foto: YT printscreen

 

Na tvrđavu sv. Mihovila Rambo stiže u pratnji Makedonskog nacionalnog jazz orkestra koji je nastao iz Big Banda ZJM (Udruga Jazz Muzičara Makedonije). Orkestar okuplja briljantne makedonske glazbenike različitih generacija koji svojom glazbom ruše barijere između glazbenika i publike, kako u Makedoniji, tako i na međunarodnoj sceni. Njihovu glazbu odlikuju originalni aranžmani u čijoj srži je jazz. Amadeusove radove za mali bend u svom aranžmanu pretvaraju u bogata remek-djela za orkestar.

Prodaja ulaznica kreće u petak 7. lipnja od podne. Prvi set ulaznica dostupan je po cijeni od 20 €, a nakon toga cijena ulaznice iznosit će 25 €.Ulaznice su prva 24 sata dostupne isključivo korisnicima Mastercard kartica u sustavu Eventim. Nakon toga svi ostali ih mogu kupiti u sustavu Eventim i u City Pointu šibenskih tvrđava gdje članovi Kluba prijatelja pri kupnji ostvaruju popust od 10%. (info: Tvrđava Sv. Mihovila, Šibenik)

Korisnici
Logovanje korisnika