ART FRONT 2 FESTIVAL U SREMSKU MITROVICU DOVODI PRVI TIM I REGIONALNIH I SVETSKIH IZVOĐAČA

STEREO MC'S, RONI SIZE, BUČ KESIDI, KONSTRAKTA, LETU ŠTUKE I MNOGI DRUGI NA HIPODROMU U SREMSKOJ MITROVICI OD 15. DO 17. AVGUSTA 2024.

 

Sremska Mitrovica dugo nije bila na festivalskoj mapi regiona, do prošle godine, kada je pokrenut Art Front festival. Na Hipodromu u Sremskoj Mitrovici od 15. do 17. avgusta 2024. godine očekuje nas ART FRONT 2, raskošna trodnevna manifestacija sa listom izvođača koja parira najatraktivnijim muzičkim festivalima, ne samo u regionu, već i šire.

Koncept Art Front festivala je takav da je okrenut svim generacijama i ukusima, te će ova tri avgustovska dana biti pravi praznik muzike i zajedništva.

Art Front program po danima:

•            Četvrtak, 15. avgust: Marko Louis, Vlatko Stefanovski Trio, Barcelona Gipsy BalKan Orchestra

•            Petak, 16. avgust: TBF, Konstrakta, Stereo MC's

•            Subota, 17. avgust: Bojana Vunturišević, Buč Kesidi, Letu Štuke i Roni Size

Dnevne ulaznice dostupne su po pretprodajnoj ceni od 1.500 dinara na Ticket Vision prodajnim mestima i na tickets.rs, a u prodaji je i festivalski komplet po ceni od 3.500 dinara.

Udruženje građana Art Front okuplja Mitrovčane sa zajedničkim ciljem osnaživanja kulturne scene grada, kao i promociju društveno aktivnog načina života. Od svog osnivanja u septembru 2022, Art Front je realizovao na desetine umetničkih i kulturnih zbivanja koja su značajno propraćena u javnosti i izuzetno dobro primljena od strane lokalne zajednice. Saradnju sa promoterskom kućom Odličan Hrčak ostvarili su od samog početka, pre svega u zajedničkom prepoznavanju važnosti decentralizacije kulturne scene. Zajedno će i ovog avgusta Sremsku Mitrovicu smestiti na važno mesto kulturne turističke mape i susreta generacija.

 

Korisnici
Logovanje korisnika