Mudri Brk Festival - Ljetno kino Jelsa, Hvar, treći put zaredom na radost posjetitelja!

Ovog ljeta obavezno uključite Hvar u svoj itinerer!

 

Treće izdanje festivala Mudri Brk održat će se od 24. do 28. srpnja ove godine u Jelsi na otoku Hvaru. Line up je dovršen s bendom iznenađenja te dva DJ-a za koje bi bilo iznenađenje da nisu dio line upa.

Evo što vas čeka:

Gracin je četveročlani bend kojem je frontmen splitski kantautor Tomislav Gracin. Iza sebe ima objavljena dva autorska albuma, “Mono” (2014) i “Dva” (2019). Njegov intimni glazbeni izričaj karakterizira neposrednost, melankolični ugođaj i sugestivni, pomalo enigmatični tekstovi. “Pjesme se odmotavaju pred slušateljima u magičnoj jednostavnosti, a prožete su sjetom, bliskošću, toplinom i mediteranskom čežnjom.” Nove pjesme predstavit će na jelšanskoj pozornici Mudrog Brka, a kako je istaknuo, novi album je u pripremi.

Osim njega, s iznimnim zadovoljstvom možemo najaviti da će treću godinu zaredom nastupiti DJ-evi otac i sin, DJ Borovich i DJ Svemir.

Relja Borović kao DJ Svemir, najmlađi DJ u Hrvatskoj koji je prvi put glazbu puštao baš na prvom Mudrom Brku, zavrtit će ploče funka, soula, hip hopa i sličnih žanrova i kao uvijek oduševiti publiku.

DJ Borovich nastupit će s vječno sjajnom selekcijom glazbe od Detroit soula, američkog funka, afro beata i disca, groovy Chicago jazza, tajlandskog popa, ruskog surfa, favela funka, cabareta i french disca iz šezdestih do zaboravljene filmske glazbe B produkcije iz druge polovice prošlog stoljeća.

Spomenuta imena pridružuju se sjajnom lineupu ovogodišnjeg izdanja na kojem će abecednim redom nastupiti:

ČETVRTAK (25.7.) / Monade u suradnji s Jelsa Art Biennalom

ZIMIZELEN

PETAK (26.7.) / Ljetno kino

GRACINIDEMMY BUDDY MOOSEPETRIKORTROPHY JUMP

SUBOTA (27.7.) / Ljetno kino

DJ SVEMIRKI KLOPM.O.R.T.REPER IZ SOBESMRDLJIVI MARTINI

Osim središnjeg glazbenog programa 26. i 27. srpnja u Ljetnom kinu Jelsa, na festivalu Mudri Brk održat će se koncerti, kino projekcija, ekološke radionice za djecu, ekološke akcije, DJ program na plaži te različita gostovanja na nekoliko lokacija u Jelsi.

U prodaji su dvodnevne ulaznice “Bird On The Wire” po cijeni od 20 eura te dnevne karte “Kad će taj petak” i “Nedijon ne smiš ništa činit – subota je ok” po cijeni od 13 eura koje možete pronaći u sustavu Core-event. Na ulazu će dnevne karte biti 18 eura, a dvodnevna karta 25 eura.

Za sve koji žele doći na Mudri Brk Festival, a još nisu rezervirali smještaj, donosimo nekoliko ideja. Svi zainteresirani za kampove, smještaj mogu pronaći blizu centra mjesta u kampu Mina ili za one opuštenije, kamp Nudist u Vrboskoj. Hotelski smještaj također je u ponudi, a radi se o hotelima Fontana i Hvar. Opcija je naravno i privatni smještaj, a sve informacije možete pronaći na stranici Visit Jelsa

Na otok Hvar moguće je doći na četiri načina iz Splita:

Split – Stari Grad – trajekt (130 min + auto/bus 15/30 min)

Split – Bol – Jelsa katamaran (90 min) – dva puta dnevno

Split – Hvar – katamaran (60 min + autobus 30 min)

Split – Stari Grad – katamaran (petkom) (60 min + autobus 20 min)

Iz ostalih mjesta:

Drvenik – Sućuraj trajekt (35 min + 60 min autom)

S Lastova i Visa katamaranima

postoje i izletničke linije iz Makarske, Bola…

Ovog ljeta obavezno uključite Hvar u svoj itinerer!

Korisnici
Logovanje korisnika