1. FESTIVAL OVERLAKE 2024: UMEK, VALENTINO KANZYANI, BRLEE

 U subotu, 20. 7. 2024. na Visti u Velenju, Slovenija

 

Elektronički spektakl, nezaboravna i dosad neviđena noć u subotu 20. srpnja 2024. na pozornici pod zvijezdama na Vidiku kod Velenjskog jezera u Velenju, u sklopu 1. Overlake Festivala 2024., vrhunski DJ-i Umek, Nastupaju Valentino Kanzyani i Brlee, osim njih i pobjednik izbora za najboljeg mladog DJ-a!

Spomenimo kako će se nakon gotovo 15 godina DJ Umek i DJ Kanzyani ponovno naći na istoj pozornici, na istom eventu. Ujedno, organizator najavljuje da će ovo biti događaj kakvog već dugo nema! "Pozivamo vas na nezaboravno iskustvo uz glazbene DJ virtuoze koji već više od tri desetljeća oduševljavaju publiku! I Umek se nakon 20 godina vraća u Velenje kako bi vas poveo na glazbeno putovanje koje će nadmašiti sva očekivanja."

Organizator festivala Overlake 2024. obećava vrhunsku produkciju zvučnih i svjetlosnih efekata koji će stvoriti jedinstvenu atmosferu na ovom velikom spektaklu koji će se održati pod zvijezdama na Velikom Odru Vidika u Velenju.

Overlake Festival 2024. tako obećava ovaj dan užitka, gdje će se kultura elektronske glazbe ispreplesti u harmoniju zvuka, okružena čarolijom Velenjskog jezera. Pripremite se za nezaboravnu glazbenu avanturu koja će nadmašiti sva očekivanja! Atmosfera i ponuda u ovom prekrasnom lokalu uz Velenjsko jezero su zaista posebni! Osobito lijep pogled na izlazak i zalazak sunca bit će na PrePartyju i After Partyju, uz melodioznu plesnu glazbu i ekskluzivne trenutke, a za vaše nepce bit će dostupna raznovrsna gastronomska ponuda i ponuda pića za sve ukuse.

S obzirom na to da se uz samo mjesto nalazi i plaža uz jezero, moći ćete se okupati, plivati, opustiti i rashladiti u jezeru za vrućih ljetnih dana, au blizini se nalazi i kamp koji vam nudi ovom prilikom poseban popust od 20%. Uz to, organizator najavljuje i projekt All About Music na koji se mogu prijaviti mladi producenti i DJ-i, a najbolji će moći nastupiti na velikoj pozornici uz velike DJ-e!

Ulaznice su već u prodaji na www.eventim.si i na svim njihovim ovlaštenim prodajnim mjestima u Sloveniji.

Ne propustite ulaznice po 22,00 EUR jer će od 1. 7. cijena biti viša!

Natječaj "ALL ABOUT MUSIC":

Organizator Overload 2024 festivala poziva mlade DJ-e i producente da se prijave na natječaj ALL ABOUT MUSIC gdje će imati priliku pokazati svoj talent i znanje.

Prijave najboljih radova otvorene su do 13. lipnja!

Od svih prijavljenih organizatori su odabrali 4 kandidata koji su imali priliku nastupiti na prethodnom Overlakeu koji se održao 15. lipnja s Paolom Barbatom u kampu Velenje/Velenjsko jezero.

Najbolji među njima imat će čast nastupiti na velikoj VISTA pozornici uz bok legendi elektronske glazbe - DJ UMEKU!

VAŽNIJE INFORMACIJE:

PreParty & After Floor: S idiličnim pogledom na zalazak i izlazak sunca, gdje možete uživati ​​u melodičnoj glazbi i ekskluzivnom trenutku.

Raznovrsna kuhinja: Širok izbor hrane i pića koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse.

Plaža uz jezero: Mogućnost kupanja, kupanja, odmora i hlađenja uz jezero.

Kampiranje: Mogućnost boravka u prirodi gdje će se druženje nastaviti i izvan glavnih pozornica. Svi koji kupe ulaznicu ostvaruju popust od 20% u Kampu

Plivanje: Osvježenje u Velenjskom jezeru dat će još jednu dimenziju doživljaju.

 

Korisnici
Logovanje korisnika