Ed Sheeran dolazi u Zagreb i Beograd!

Sljedećeg kolovoza na zagrebačkom Hipodromu i beogradskom Ušću

 

Ed Sheeran, koji 10. kolovoza 2024. premijerno dolazi na zagrebački Hipodrom, u sklopu svoje "‘+ - = ÷ x’ Mathematics" turneje i momentalno se očitovao ogroman interes za ulaznice za koncert. Nekoliko dana kasnije ovaj mega popularni pjevač gostovaće i na beogradskom Ušću, tačnije 17. 8.

“Dolazak Eda Sheerana u Zagreb sljedeće ljeto rezultat je uspješne suradnje Grada Zagreba i njegovog tima. Drago nam je što ćemo građanima moći priuštiti vrhunski spektakl u kojem vjerujem da će uživati.” – kažu iz Grada Zagreba.

Vijest dolazi u vrućem trenutku Sheeranove turneje koja ruši sve rekorde po Sjevernoj Americi. Tamo je višestrukim nastupima postavio rekorde uključujući SoFi stadion u Los Angelesu te MetLife stadion u New Jerseyu, gdje je okupio najveći broj posjetitelja ikada na jednom koncertu u SAD-u.

Zvijezda Sheeran dosad je prodao više od 150 milijuna ploča, a kao poseban gost na koncertu najavljen je mladi britanski glazbenik Calum Scott, koji se proslavio u showu "Britain‘s Got Talent".

 

Korisnici
Logovanje korisnika