Nemački DJ i producent Paul Kalkbrenner objavio je spot novog singla ,,Si Soy Fuego” snimljenog na Exitu!

Nakon 18 meseci bez nastupa, Paul Kalkbrenner je objavio novi singl ,,Si Soy Fuego" čiji datum izlaska se poklopio sa njegovim prvim ovogodišnjim nastupom  i to baš na Exit festivalu. 

Upravo ga je gostovanje pred prepunom Dance arenom  festivala inspirisalo da snimi spot svog novog singla pred publikom željnom događaja i pokaže fanovima koliko su i njemu kao izvođaču  nedostajali nastupi pred velikim auditorijumom prisutnim na novosadskoj tvrđavi.

,,Si Soy Fuego" je traka oslonjena na uzbudljivi ritam udaraljki na koji se nadovezuje pomalo apokaliptična elektro melodija.  preko koje ženski vokal izgovara rečenice na španskom jeziku, Paul Kalkbrenner je ovaj snimak slučajno otkrio među gomilom neiskorišćenih  demo snimaka. Naslov mu se učinio pozitivnim i podržava njegov entuzijazam ka povratku velikih muzičkih live događaja, a taj sentiment najbolje se vidi na njegovom licu u spotu koji je namenski snimio pre, tokom i nakon nastupa na Exit festivalu pretprošlog vikenda. Ovaj spot je ujedno najbolja razglednica poslata iz  Novog Sada i ujedno velika pozivnica za obavezan dolazak na naredni Exit festival.

Nastup na ovogodišnjem Exitu bila je prva prilika da fanovi čuju čak 8 novih snimaka koje je Paul K debitovao tokom svoh prvog ovogodišnjeg live nastupa. 

Takođe, priznati nemački DJ i producent, najavio je datume svoje ,,Episode One" turneje koja će se održavati po odabranim bisokopskim salama od oktobra meseca. Turneja uključuje i posebno emitovanje ,,director's cut" verzije kultnog filma ,,Berlin Calling-Stoehr's 2021 Club Edition", a prema press obaveštenju radi se više o fizičkom setu koji više podseča na brodvejski nastup, nego na pravi koncertu. Posebna pogodnost za fanove je ,,Paul Kalkbrenner" aplikacija koja omogućava kupovinu karata za ,,Episode One" u pretprodaji.

Autor vijesti Aleks

Korisnici
Logovanje korisnika