alt-J – odlični novi singl posle 4 godine!

Sanjajući U&ME

Alt-J najavljuju prvi album u četiri godine, „The Dream", sa singlom U&ME kao najavom.

Britanski indie-rock sastav Alt-J najavili su svoj četvrti studijski album „The Dream“ koji će se pojaviti 22. februara i podelili vodeći singl albuma, U&ME.

To je prva nova pesma benda još od objavljivanja „Relaxer“-a 2017. godine, za grupu koja je nagrađena Mercuryjem i koja se izgleda vratila gitarskoj muzici, sličnoj onoj na prva dva albuma benda „An Awesome Wave" (2012) i „This Is All Yours“ (2014).

Svoju novu pesmu alt-J opisuju kao „najiskreniju pesma do sada“.

O tome kako je pesma nastala, gitarista i pevač Joe Newman kaže da je sastavljena tokom različitih provera zvuka, i rekao: „To je samo od sebe dobilo zamah, najbolje je da se maknete s puta. Upravo smo bili tamo. "

Priroda numere koja se lako sluša direktan je odraz njenog značenja, a klavijaturista Gus Unger-Hamilton rekao je da pesma „govori o tome da budete na festivalu sa svojim najboljim prijateljima, da se dobro provedete zajedno i osećate živim i da ništa ne može biti bolje nego što je sada ”.

Bubnjar Thom Sonny Green upotpunjuje sastav Alt-J, a na U&ME-u se nalazi i dugogodišnji saradnik i producent benda, Charlie Andrew.

alt-J ovu pesmu (i album u najavi) izdaju za Canvasback/Infectious Music.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika