Novi bend Sanremo daje pravu definiciju muzike!

Novo ime na muzičkoj sceni stiže nam iz Zagreba! U pitanju je bend Sanremo koji je okupio muzičare sa iskustvom koji nam se predstavljaju singlom Muzika".

Bend se razvio iz ideje već renomiranog kantautora Emila Kirbiša koji je publici poznat kao član nekih zagrebačkih grupa među kojima su Dusty Grooves, Funkophonix, Emil i Jurillaz Trio.

Ovu novu grupu pored Kirbiša čine Mario Bočić (saksofon), Bojan Drakulić (klavijature), Jurica Rukljić (ventil bas trombon, truba), Zvonimir Bajević (truba), Davor Doležal (gitara), Zvonimir Šestak (kontrabas) i Frano Putica (bubnjevi i udaraljke).

Kako je gotovo neminovno da se sadašnje stvaralaštvo odvoji od savremenih tema kao što su pandemija, nejednakost i drugi globalni problemi, Sanremo je svojim singlom napravio most kojim sve to povezuje sa muzikom koja jedina po njihovom mišljenju leči.

Sanremo ovim singlom najavljuje istoimeni album koji možemo uskoro da očekujemo. U svom muzičkom materijalu planiraju da mešaju žanrove kao što su pop, jazz, blues, funk i rock. 

Autor vesti Iva Đorđević

0 Komentari

Korisnici
Logovanje korisnika