Filip Rudan dolazi s pesmom He's Not The One

Miljenik regionalne publike donosi emotivnu baladu „He’s Not The One“

Jedan od najistaknutijih mladih muzičara u Hrvatskoj i najperspektivnijih izvođača regiona, Filip Rudan predstavlja svoj dugoočekivani novi singl pod nazivom „He’s Not The One“.

Ova emotivna balada donosi priču dvoje ljudi koji se, zarobljeni između prošlosti i budućnosti, suočavaju sa istinskim osećanjima i skrivenim željama. Numera ističe njegov impresivni vokal u pratnji zavodljive gitarske deonice inspirisane blues-rock pesmama.

„Tokom jednog dana gledao sam kišu i, svirajući gitaru, reči su došle same od sebe. Inspiracija se samo pojavila. Nekada ona dođe iz sopstvenog iskustva, a ponekad me, kao ovog puta, inspirišu opšte životne situacije. Verujem da se u ovoj pesmi mogu pronaći mnogi i da je svako može interpretirati na svoj način“, kaže Filip o svom novom izdanju.

Muziku i tekst je napisao upravo on, a aranžman i produkciju je radio zajedno sa Hrvojem Domazetom. Singl prati i muzički spot koji je režirao Dinko Šimac.

„He’s Not The One“ je prva u nizu pesama koje ovaj muzičar planira da predstavi u narednim mesecima, tako da je ovo samo početak fantastičnog muzičkog putovanja koje vredno priprema.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika