Rileyy Lanez iskreno o ljubavi u pesmi 4U

Da mladi vokali dominiraju na svetskoj muzičkoj sceni dokazuje dvadesetogodišnja Rileyy Lanez

Rileyy iza sebe ima već nekoliko uspešnih pesama, veliki broj fanova širom planete i talenat koji sija kao zvezda na muzičkom nebu. Svoje pesme od srca i iskreno deli sa publikom, a oni odgovaraju čestitkama za stihove koji ih pogađaju.

Mnogi ljudi kroz Rileyyinu muziku prepoznaju delove sebe, poistovećujući se sa rečima koje peva. Tako je bilo i sa prethodnim pesmama, ali najviše sa najnovijom pod imenom 4U koja je samo za nekoliko dana prikupila veliki broj pozitivnih komentara. Pesma govori o svemu onome što ljubav između dve osobe zapravo predstavlja, o usponima i padovima, kao i preprekama koje prelazimo radi nekog drugog. 

Rođena i odrasla u Bronksu, pevačica i tekstopisac daje svu svoju kreativu i ljubav kada je u pitanju stvaranje smislene R&B muzike

U maju prošle godine, Lanez je objavila svoj izuzetan singl I’m Leaving, koji za sada vizuelno pozdravlja preko 7,6 miliona pregleda. Kao njeno prvo zvanično izdanje za Colombia Records, ona se ponosi time što piše balade sa kojima se vršnjaci njenih godina mogu povezati širom sveta. 

Rileyy je takođe pokrenula svoju vlog seriju pod nazivom LANEZ LIFE, pokazujući njenu prizemnu ličnost i njenu nepokolebljivu ljubav i strast prema muzici. Ona kaže: „Zaista sam raznolika sa pesmama koje pravim".

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika