SRPSKI BEND S.A.R.S. NA DO SAD NAJVEĆOJ TURNEJI U NEMAČKOJ

Jedan od trenutno najpoznatijih srpskih pop-rok bendova sa svojom najvećom turnejom do sada!

Sveže Amputirana Ruka Satriania, ili S.A.R.S. , je srpski alternativni pop-rok bend iz Beograda i jedan od najpopularnijih bendova na Balkanu. Bend je svoju popularnost na ovim prostorima krunisao nastupima širom Evrope, uključujući Veliku Britaniju, Francusku, Nemačku, Austriju, Češku, Švajcarsku i mnoge druge zemlje regiona. Nakon ogromnog uspeha prve dve turneje u Nemačkoj 2017. i 2018. godine, bend se ove godine vraća u Nemačku!

Njihova unikatna mešavina pop roka, regea, bluza i etničke muzike, uz balkanske taktove i provokativne tekstove učinili su ih na široko poznatim i van granica Srbije. Na koncertima, S.A.R.S. beskrajno zabavlja svojom muzikom i nudi nezaboravno iskustvo pravo iz srca Balkana.

Ulaznice za dešavanja dostupne su u celokupnoj pretprodajnoj mreži Kompanije Reservix ticket i online www.gibelin.shop . Karte unapred se nude po ceni od 24 € plus takse. Ulaz na samom događaju košta 35€, ako kapacitet nije iscrpljen. Broj karata je ograničen, stoga sepreporučuje kupovina karte unapred!

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika