Mirna – Ostani tu

Nova pesma najava je i njenog novog studijskog albuma, koji možemo očekivati tokom sledeće godine

Nakon dva studijska albuma, muzičarka i autorka Mirna Škrgatić predstavlja potpuno novi zvuk u novom singlu “Ostani tu”. Ovaj zaokret može da se nasluti i u pratećem videospotu inspirisanom starim italijanskim filmovima, a u kome se pojavljuju i poznata lica hrvatske glumačke i muzičke scene, Domagoj Janković i Miran Kurspahić  i Jim July.

Pesma označava i početak saradnje s producentom Tomislavom Franjom Šuškom, a u njenom kreiranju sudelovala je i Ivana Kindl.

“Ovo je pjesma s fatalnim završetkom” otkriva Mirna i objašnjava kako je pri njenom kreiranju imala viziju svojevrsne “crne udovice” koja ne želi da ostane sama, i svakog svog partnera na kraju priče udavi. “To je moguće shvatiti i metaforički i doslovno” dodaje kroz šalu.

Nova pesma najava je i njenog novog studijskog albuma, koji možemo očekivati tokom sledeće godine. I dok je prva dva albuma snimala s producentom Markom Mrakovčićem, novi materijal, što uključuje i pesmu “Ostani tu”, nastaje u saradnji s producentom Tomislavom Franjom Šuškom.

U radu na novoj pesmi Mirna je ponovno ostvarila saradnju s cenjenom muzičarkom i pevačicom Ivanom Kindl, koja je  otpevala prateće vokale: “Moja draga dugogodišnja prijateljica Ivana Kindl predložila je da ih ona snimi, što je dodatno obogatilo pjesmu jer se naši glasovi jako lijepo slažu bojom i jako sam zadovoljna krajnjim rezultatom”.

Muzika i tekst: Mirna Škrgatić

Aranžman i produkcija: Tomislav Franjo Šušak

Bubnjevi: Danijel Kadijević

Prateći vokali: Ivana Kindl

Tonsko snimanje: Toni Tkalec i Tomislav Franjo Šušak

Snimljeno u Penthouse studiju

Video spot:

Redatelj: Vanja Vascarac

Direktor fotografije: Sven Stefanović

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika