Bojana Vunturišević – Ljubav

Šta je sve ljubav a šta nije, objasnila

Bojana Vunturišević, pevačica i tekstopisac, nekadašnja članica grupe „Svi na pod“ s kojom je, usled „sudara vajbova“, prekinula saradnju 2015. godine, od kada je u solo vodama, ređa uspeh za uspehom. Do sada je objavila jedan LP i 5 singlova, sarađivala sa mnogim muzičarima balkanske scene, a od svega najviše ističe svoju saradnju sa Senidah, zvezdom regiona, sa kojom je radila na pesmama Replay i Behute.

Bojana je upravo objavila za kuću Bassivity novi singl i fantastičan video spot koji su radili:  Režija i Montaža: Nikola Stojanović Direktor Fotografije: Mladen Teofilović Scenario: Nikola Stojanović, Mladen Teofilović Scenografija: Iva Ilić Kostim: Olja Marković Šminka: Marija Stošić Produkcija: Bassivity Digital, Fakultet Dramskih Umetnosti u Beogradu Kreatori spota: Recharge and Revolt Izvršni Producent: Relja Milanković Producent: Dušan Vukadinović, i mnogi drugi.

 

Bojana Vunturišević, Foto: 42 magazin

 

Ljubav počinje glasom čuvene pevačice Beti Đorđević i strofom: „Počnimo ljubav ispočetka, od prvog zagrljaja tvog...“ a onda kreće Bojana:

„(Počnimo) Ljubav
Nema ovde ljubav
Ma kakva crna ljubav?
Samo status, pare kola i separe
Ljubav
Ma gde je ovde ljubav?
Da ljubav je svuda
Ovde ljubav je retka, počnimo je ispočetka“

Na svom Official Instagram nalogu, Bojana je objavila:

„sve je to strava, i spoooot, i pesmaaaa, i bilo nam je super svuda, ali jedva čekam da #LJUBAV zagrmi na koncertu, to će biti to ako mene pitate. samo se nadam da će tada sa mnom na bini biti i moje drugarice koje me prate i boje u najlepše više od deset godina unazad. takodje se nadam da neću pogrešiti tekst kao u ovom snimku i da me cobi neće prostreliti sa 'E MOJA TI' pogledom negde iz ćoška publike...ZAUVEK HVALA @belovic @anjutara @milicategeltija @celebrityrozalinda @minategeltija @kaca_ketty ️‍"

Spot je izuzetan, Bojana kao i uvek daje sve od sebe, istovremeno ranjiva i moćna, borac i žena koja uvek ima šta da kaže, jako ćete voleti ovu pesmu i spot!

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika