Taylor Swift - Lavander Haze

Nova pesma sa albuma Midnights

Taylor Swift je iznenadila svoje fanove objavivši muzički spot za pesmu sa albuma Midnights, „Lavender Haze” u, pa, u ponoć.

Vizuelni materijali su stigli manje od 24 sata nakon što je događaj najavila u četvrtak ujutro. A s obzirom da je ovaj muzički video režirala sama Taylor, u njemu ima dosta simpatičnih reminiscencija koja upućuju na njenu prošlost, tekstove i moguća buduća muzička izdanja.

Swiftova je na Tviteru ubrzo nakon objavljivanja videa objasnila da je on poslužio kao "mood board" za album. „Ovo je bio prvi video koji sam napisao od 3 objavljena, a  zaista mi je pomogao da konceptualizujem svet i raspoloženje albuma "Midnight", poput sparno besanog sna iz groznice 70-ih. Nadam se da vam se sviđa", napisala je ona.

Sama Swift je objasnila značenje „Lavender Haze“ dok je pričala o pesmi pre njenog objavljivanja. „Lavender Haze je pesma broj 1 na albumu“, rekla je ona na Instagram videu u oktobru. „Naišala sam na frazu 'lavender haze' kada sam gledala Mad Men. Zvučalo mi je super  i ispostavilo se da je to uobičajena fraza korišćena 50-ih godina da bi opisali da su zaljubljeni. Ako ste u 'lavandinoj izmaglici', onda je to značilo da ste bili u tom sveobuhvatnom ljubavnom sjaju. I mislila sam da je to zaista lepo.” (Izvor: Elle)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika