Parni Valjak feat. Igor Drvenkar - Moja glava, moja pravila

Parni Valjak u novoj konstelaciji i novoj pesmi zvuči baš onako kako treba da zvuči velika grupa na svom novom početku: moćno, grandiozno, uvežbano i dramatično!

 

"Moja glava, moja pravila feat. Igor Drvenkar, četvrtak, 23.3. u 12:00. Premijera naše nove pesme na radio stanicama širom regije i videospota na našem Jutjub kanalu", objavili su na svojim zvaničnim stranicama članovi kultne zagrebačke grupe Parni Valjak  i tako potvrdili da će odsad nastupati s pevačem Igorom Drvenkarom.

Igor je pevao u raznim bendovima, a oprobao se i u nekoliko mjuzikla, među kojima su "Jesus Christ Superstar", "Uskrsli" i "Ljepotica i Zvijer". Zabavljao je Zagrepčane na gradskom dočeku 2022. godine. Da će Igor biti novi frontmen benda šuškalo se i ranije, ali iz benda su glasine potvrdili tek sada.

 

Parni Valjak feat. Igor Drvenkar, foto: YT printscreen

 

Parni Valjak u novoj konstelaciji i novoj pesmi zvuči baš onako kako treba da zvuči velika grupa na svom novom početku: moćno, grandiozno, uveđbano i dramatično. Bez imalo sumnje, Aki Rahimovski je bio jedan od najboljih glasova i pevača na ovim prostorima, bio je voljen i poštovan i nikada, nikada neće biti zaboravljen ali ova grupa, koja itekako ima šta da kaže i posle ovoliko godina na sceni, zaslužuje najbolje a mi verujemo da će Igor Drvenkar moći da se nosi sa očekivanjima i velikim bremenom poređenja sa svojim slvanim prethodnikom. Želimo im svako dobro!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika