No More Many More - Няма бивши хъшове (Nema bivših revolucionara)

Muziku grupe No More Many More i drugih zanimljivih bendova širom sveta možete pratiti na našim radio i TV kanalima WWM

 

Alternativni bend No More Many More tokom decenije svog postojanja na bugarskoj muzičkoj sceni nikada nije pravio kompromise sa svojim stilom, lako pamtljivim melodijama i tekstovima sa snažnim porukama koji su svi do jednog napisani na bugarskom jeziku.

Sloboda umetničkog izražavanja koja je karakteristična za frontmena, glavnog kompozitora i tekstopisca benda Metodija Krasteva već deset godina oduševljava publiku. A grupa No More Many More omiljena je i zbog svoje aktivne građanske pozicije i mišljenja koje hrabro izražava u svojim pesmama od 2013. godine naovamo.

Desetu godišnjicu svog postojanja bend No More Many More obeležio je koncertom na kojem je predstavljena njihova najnovija pesma „Nema bivših revolucionara“. U novom projektu, grupa je udružila vokale sa glumcem Valerijem Jordanovim i njegovom ćerkom Janom Jordanovom čiji glas možemo čuti na kraju pesme.

Video-spot koji prati pesmu režirao je Valerij Jordanov, a predstavlja kombinaciju dokumentarnih snimaka iz studija, kao i snimaka iz amblematske predstave „Revolucionari” reditelja Aleksandra Morfova, u kojoj sam Valeri igra jednu od glavnih uloga, a završni izraz je bugarske drame o neostvarenom snu o toliko željenoj slobodi. ((tekst preuzet sa sajta BnR Radio Bulgaria, prevod: Svjetlana Šatrić).

Muziku grupe No More Many More i drugih zanimljivih bendova širom sveta možete pratiti na našim radio i TV kanalima WWM (World Wide Music)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika