Miriiam - Feather

 

Miriiam, istaknuta figura nove kantautorske scene u Hrvatskoj, upravo je predstavila svoj najnoviji singl pod nazivom ‘Feather’. Ovaj singl dolazi nakon izuzetno dobro prihvaćenog prvog albuma “Call Me Up” i predivnog indie singla ‘Mom Knows Best’, čime se trasira put za njezin nadolazeći album planiran za izlazak 2024. godine.

“Mislim da je ovo prikaz nekog krika na sve – apsurde, promjene, količinu informacija koje samo ulaze i ne pronalaze kuda i kako izaći, alijenaciju, tupost. Krik ujedno govori i ništa i sve. Postavlja pitanja, ali ne nudi rješenja. Ovu pjesmu čujem otprilike tako”, rekla je Miriiam.

Sjajnu atmosferu pjesme i ovoga puta vizualno je dočarao njezin stalni suradnik Pavle Kocanjer.

Miriiam ne samo da privlači pažnju kritike, već je i omiljena na digitalnim platformama. Njezin album ima preko 250.000 preslušavanja samo na Spotifyju, a njezine pjesme dopiru do publike u SAD-u, Australiji, Njemačkoj, Francuskoj, Nizozemskoj, UK-u, Brazilu, Italiji, Švedskoj, Španjolskoj, Portugalu, gdje su ih urednici radijskih stanica uvrstili u svoj program i rotaciju.

Miriiam je, osim što osvaja publiku, također pridobila naklonost kritičara, a žiri novinarskog Rock&Off-a dodijelio joj je nagradu Veliki Prasak za najboljeg novog izvođača godine. (Izvor: press)

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika