Na Muzzik FM kanalu ROCK&ROLL uvek ima mjesta i za legende ovog žanra sa novim hitovima i lijepim video spotovima

Bon Jovi - Legendary

 

BON JOVI, dobitnik Grammyja, bend iz Kuće slavnih rock&rolla i jedan od najpoznatijih bendova u povijesti, nastavlja s proslavom svoje 40. obljetnice izdavanjem novog singla "Legendary" i videospota.

Nova pjesma je odlična najava za nadolazeći 16. studijski album BON JOVIja "Forever", koji stiže 7. lipnja. Novi album je sada dostupan za prednarudžbu gdje obožavatelji mogu pronaći ekskluzivne vinilne opcije u boji, CD-ove, kasete i ograničeno izdanje potpisane kopije. Izuzetno ograničena serija vinila u boji uključivat će jedinstvenu instant fotografiju Jona Bon Jovija.

"Ova ploča je povratak radosti. Od pisanja, preko procesa snimanja, ovo je BON JOVI za pojačavanje zvuka, za dobar osjećaj," rekao je Jon Bon Jovi.

"Forever" ponovno okuplja Jona Bon Jovija zajedno s kolegama osnivačima BON JOVI-ja, klavijaturistom Davidom Bryanom i bubnjarom Ticom Torresom. Pridružuju im se basist Hugh McDonald i gitarist Phil X.

Novi spot koji je pred vama djelo je režisera Danoa Cernya , dirketora fotografije Tima Toda i mnogih drugih predvoženih producentskim timom kompanije  Dreambear.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika