J BALVIN, CHENCHO CORLEONE - Polvo de tu Vida

Odličan začin Muzzik FM kanalima WWM i MUZZIK

 

Jedan od najslušanijih latino glazbenika današnjice, J Balvin predstavlja vatreni singl "Polvo de tu Vida" koji će zagrijati atmosferu u nadolazećim vrućim danima!

Umjetniku se na pjesmi pridružuje portorikanski reggaeton glazbenik Chencho Corleone, a iza produkcije pjesme stoji i jedan od najcjenjenijih autora reggaetona Jeremy Ayala.

Stihovi pjesme donose uzbuđenje u istraživanju granica strasti, a priču prati spoj reggaetona i latino ritma.

Uz singl je objavljen i futuristički spot u režiji Patricije Alfonso. Ovo je jedna od najproduktivnijih godina za nagrađivanog latino glazbenika, s obzirom da se u proteklih šest mjeseci okušao u brojnim duetima i izdanjima remiksa, a njegova suradnja s najpopularnijim rock bendom novije generacije, Imagine Dragons, bio je posebno vrijedan pažnje. J Balvin je ove godine objavio i duete na kojima mu se pridružuju Maluma, SAIKO i mnogi drugi, a tijekom svoje karijere ostvario je neke od najvećih suradnji u glazbenoj industriji koje danas broje više od milijardu slušanja na glazbenim platformama. Najnovija pjesma objavljena je kao poklon slušateljima nakon završetka europskog dijela umjetnikove europske turneje pod nazivom "Que Bueno Volver a Verte", koja je završila 5. lipnja u Londonu velikim koncertom u O2 Areni. Glazbenik je u sklopu svog glazbenog putovanja obišao čak 16 zemalja, a sada ga čekaju ljetni i jesenski izlasci u Australiji i Indoneziji. Za svoj dosadašnji rad, J Balvin je osvojio šest Latin Grammy nagrada i mnoge druge nagrade iz glazbene industrije, a nova ljetna himna je tu da vrati umjetnika na vrhove top ljestvica!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika