Kandžija kaže: Idemo po sreću, a mi ga radosno pratimo

Fina ljetna stvar koja će obradovati gledatelje i slušatelje Muzzik FM kanala

 

Kandžija sa svojim bendom otvara novo poglavlje karijere. Njegove tekstove i dalje će pratiti masni beatovi i živa energija pratećeg benda, a nakon 15 godina karijere odlučio je predstaviti nešto drugačiji stil od onoga na što je njegova publika dosad navikla.

Kandžija i bend izbacili su krajem 2015. godine album “Nema Labavo” koji je zasluženo dobio pohvale kritičara i publike te ga doveo u vrhove top ljestvica. Isti album je Kandžiji zacementirao status koncertnog izvođača.

Posljednje izdanje “Plafon”, Kandžija je objavio 2019. godine.

Kandžija se nakon pet godina pauze od objavljivanja nove muzike vratio singlom “Idemo po sreću”.

“Volio bih da pjesmu slušate, ali i plešete uz nju. Trenutno radimo novi album, dobro se osjećamo, imamo što za dati i mislim da to ljudi itekako osjete, a to je jako dobar feeling. Osim preko pjesme i spota, veselimo se isto to dati na binama jer je tamo dojam uvijek najjači”, kaže Kandžija.

Spot za “Idemo po sreću” Kandžija je radio u vlastitoj produkciji. Video je sniman u Osijeku i okolici, u Villi Stipino, a na njemu su radile mlade snage. Snimao ga je Marko Milohnić, montirao je Stjepan Hren, kolor korekciju je radio Denis Komljenović, a Ljupka Tanevska je radila scenografiju. U spotu uz glumicu Aretu Čurković, glume i osječki glazbenici, kao što su članovi grupe Čuvarkuća, Tin i Hrvoje, Mito Matija i drugi. (info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika