"Neću, ne želim" banda CTD je brza i pametna pjesma i biće fini dodatak Muzzik FM kanalima

"Postaju li otpor i bunt sve rjeđi fenomeni? Jesmo li zaboravili biti buntovni?" pita se ovaj dvojac

 

CTD (Carstvo teatralnog djelovanja) je umjetnički projekt koji čini dvojac Nikola Milosavljević i Rajnard Hraščanec. Prvi singl ‘Vrancije’ objavili su kao ‘Halloween special’ krajem 2021. godine, a sada predstavljaju novu pjesmu ‘Neću, ne želim’.

Zajednički potpisuju tekst, glazbu i aranžman, a za produkciju i snimanje bio je zadužen Marin Hraščanec. Rajnard i Nikola osim u CTD-u aktivni su na glazbenoj sceni u sklopu mnogih drugih projekata, do sada su surađivali s brojnim glazbenicima - The Gentleman, Sara Renar, Doringo, Ivan Grobenski, Anna Moor, Aleksandar Lazić bubnjarski sastav BUŠ?BUM!, Letarg i dr., a Nikola je osnivač i član benda Skotni Vrag.

U današnjem svijetu gdje se brzina života nameće kao imperativ, a svakodnevica često guši našu osobnost i autentičnost, mladi se suočavaju s izazovom letargije kao nikad prije. Upravo ova tema je u fokusu novog singla ‘Neću, ne želim’ kreativnog dvojca CTD. Kroz ritmički zaraznu melodiju i lako pamtljiv tekst novi singl daje iskreni pogled na unutarnje borbe mladih generacija.

"CTD prvenstveno djeluje s ciljem izražavanja koje često započinje našim neobaveznim kreativnim druženjem uz glazbu, a kroz svoje tekstove želimo istaknuti neke od aktualnih problema našeg društva. Prvi singl bio je svojevrsna zezancija o vranama, dok je ‘Neću, ne želim’ prije svega pjesma otpora prema bilo kakvom pritisku, pjesma o inerciji, obvezama koje život nameće mlađoj generaciji, nepristajanju, a posebno o otporu i buntu koji postaju sve rjeđi fenomeni. " istaknuli su.

Kao pravi predstavnici svoje bezvoljne generacije zaključili su: "Možemo reći svašta o pjesmi, ali nećemo, odnosno…ne želimo. Pitajte nekog drugog."

'Neću, ne želim' objavio je Intek Music, a pjesmu možete slušati na svim digitalnim glazbenim streaming servisima i na Youtube-u.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika