Koala Voice - Sonce Pomaranča

Kraj Auf Wiedersehen turneje najavljen je koncertom u Kinu Šiška 18. listopada 2024.

 

Mladi slovenski glazbenici, indie rock grupa Koala Voice, objavili su novu laganu pjesmu pod nazivom Sonce Pomaranča.

Nakon kratke turneje po Balkanu, Koala Voice se vraćaju sa svojom najljetnijom pjesmom dosad. Narančasto sunce donosi opću pozitivu u iščekivanju toplih srpanjskih dana. Ljeti je sve lakše, pa i riječi "ništa nam ne fali" i "ne trebam više ništa osvojiti" lakše se kotrljaju s jezika. Svoj posljednji album objavili su i na vinilu.

"Ponekad moraš zastati i pogledati oko sebe i biti zahvalan što ti se u ovom čudnom i nepravednom svijetu ponekad dogode lijepe, jednostavne stvari, a ovaj tekst je nastao sa željom da se i tim osjećajima i trenucima posveti jedan komad. Nekako Osjećam da kada cijenim trenutke kada se osjećam dobro i lijepo, mogu prebroditi i one trenutke kada mi je teško, kaže članica Koala Voicea Manca o tekstu pjesme. 

"S Koala Voiceom smo stalno na putu od ožujka, kada smo objavili najnoviji album Auf Wiedersehen. Odsvirali smo nekoliko koncerata u našoj zemlji, put nas je odveo i u Srbiju, Novi Sad i Makedoniju do Skoplja. Nakon izlazak Sonca Pomaranča, čekaju nas brojni koncerti u Sloveniji, prvo ovaj vikend u Velenju, a zatim nakon ljetnih festivala u Sloveniji, idemo na otvorenje poplavljenog kampa Menina, gdje na naše zadovoljstvo , kako kažu, vraćaju se u budućnost", dodala je.

 

Koala Voice, foto: YT printscreen

 

Koala Voice ljeti možete vidjeti na festivalima diljem Slovenije, a kraj turneje Auf Wiedersehen najavljen je koncertom u Kinu Šiška 18. listopada 2024.

U videu kampiraju s kamp kućicom, no što članovi grupe misle o takvom putovanju? "Bend i ja puno putujemo zajedno, ne u kamperu, već u raznim kombijima, vlakovima, autobusima, zrakoplovima. I već smo proputovali dosta Europe, Slovenije i Balkana. Volim putovati u I meni bi bilo lijepo otputovati u Makedoniju. Pogotovo s autodomom ili na nekom moru, ili u planinama," rekao je Domen i dodao: "Proveli smo puno vremena s gitarama, pogotovo na. početak našeg glazbenog putovanja stolić za piknik u prtljažniku SUV-a, kao dio standardne opreme I mnogo puta smo se negdje vozili, i tamo svirali akustične gitare, kuhali kavu i pekli tostove", a sada provode većinu. njihovo zajedničko vrijeme u koncertnim prostorima, studijskim okruženjima, sastancima ili probama. Šareni spot snimljen je na obali. "Novi spot nastao je u suradnji s redateljem Pericom Raiem, snimali smo u dvorcu Socerb i na slovenskoj obali. U spotu je i par scena iz njegovog kratkog nezavisnog filma WC Cassette. Ekipa je bila sjajna i snimanje je bilo ugodno Radujemo se što ćemo moći dijeliti glazbu i slike sa svijetom", zaključila je. (izvor: 24 ur com)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika