Predstavljamo pobjednike: NAJBOLJI VIDEO KONKURSA MVA 22.23.

 

Na samom početku ožujka prošle godine, izašao je jedan od najzanimljivijih projekata na polju glazbene i video produkcije, audio i video omnibus pod naslovom Evo obećavam, iza koga stoji Zemlja Gruva i njihova frontwoman, Ana Đurić Konstrakta.

Singl prati uzbudljiv glazbeni video koji na kreativan i promišljen način prikazuje teme o kojima govori lirika. Kako je pjesma pisana u formi triptiha, tako je i sam spot snimljen kao omnibus tri priče – „Depresivna sam“, „Anksiozan sam i „Obećaj mi“.

Prvi dio režirao je talentirani mladi beogradski reditelj Nikola Stojanović, poznat po kratkometražnim filmovima „Mi smo videli leto“ i „Šerbet“, za drugi bila je zadužena iskusna hrvatska rediteljka italijanskog porekla Marcella Zanki, čiji stil kombinuje jake vizuale i umjetnički pristup sa psihologijom, dok je treći režirala Isidora Bulatovićj koja je do sada uglavnom stvarala kao producent i asistentica režije, međutim radom na ovom spotu pokazala je svoju nevjerojatnu kreativnost, znanje i samostalnost.

Glazbeni video je u samo nekoliko sati od svoje premijere izazvao pravo oduševljenje i lavinu pozitivnih reakcija, što je bilo i očekivano jer je donio svježinu i ljepotu koja je svojstvena samo Konstrakti.

Naravno, pratitelji sajta, Muzzik TV-a i radio programa, kao i stručni žiri konkursa Muzzik Video Awards, MVA 22.23., prepoznali su jedinstvenost i kreativnost i ovaj video nagradili titulom Najbolji video konkursa.

Čestitamo još jednom Konstrakti i cijeloj, velikoj ekipi koja stoji iza nagrađenog projekta, a vi se još jednom podsjetite ovog malog remek-djela.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika