AURORA se pita: What Happened To The Heart?

Uživanje slušanja i gledanja ovog spota podjeliti ćemo s publikom Muzzik FM kanala

 

Alt-pop senzacija AURORA predstavlja svoj četvrti studijski album „What Happened To The Heart?“ – dirljivu ispovijest koja ilustruje autodeskrukciju, ali i unutrašnju snagu i isceliteljsku moć duše i prije svega srca, ljudskog organa koji asocira na emocije.

Izdanje donosi 12 novih numera, kao i četiri poznata singla, „Your Blood“, „The Conflict Of The Mind“, „To Be Alright“ i „Some Type Of Skin“, koji su već našli put do srca slušalaca.

Uz album, predstavljen je i eteričan glazbeni video za singl „Starvation“ čiju režiju potpisuje kanadski umjetnik Kaveh Nabatian.

„Mnogo je ljudi na ovom svijetu kojima je neophodno da ih primijetimo, da njihova patnja bude viđena. Šta se dogodilo sa srcem čovjeka? Primetila sam veliku mudrost u ženama koje sam na svom putu upoznala – velika je moć u njihovim vrednostima. One žive u modernom svijetu kao i svi mi, ali i dalje biraju dobrotu kao svoj princip“, ispričala je AURORA o inspiraciji koju je pronašla tijekom svojih dugih putovanja koja su je inspirisala da napiše novi album. Kao temelj svoje inspiracije, AURORA navodi žene koje smatra „modernim filozofima“, koje su inspirirale razmišljati o ljudskoj dobroti i svrsi postojanja srca.

Norveška kantautorka bila je posebno vrijedna od početka ove godine, s obzirom da je već u siječnju krenula da publici otkrije svoje novo studijsko izdanje. Od debitantske brojke „Awakening“ od 2014. godine do danas, pevačica je sakupila impresivnih 10 milijardi slušanja na glazbenim platformama i rasprodala brojne koncerte, a bila je gošća i najvećih svjetskih festivala.

Kao multitalentirana autorka koja prevazilazi granice glazbe, AURORA je objavila i svoju prvu knjigu pod nazivom „The Gods We Can Touch“ koju je nazvala na svom albumu iz 2022. godine. Pred umjetnikom je uzbudljivo razdoblje pun koncerata, od kojih je najvažniji nastup na festivalu Glastonbury na čiju se binu vraća treći put u karijeri, a njeni solistički koncerti zakazani za jesen unaprijed su rasprodati.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika