Young Dadi, Matej Foltz i Zee Bomb upravo su lansirali novu pjesmu "Mesto"

Direktno na Muzzik FM kanal MOBA

 

U skopskom baru "Laboratorium" 10. lipnja održana je promocija nove pjesme Young Dadija, Mateja Foltza i Zee Bomb pod nazivom "Mesto". Događaj je izazvao veliku pozornost mlade publike, koja je imala priliku vidjeti svoje omiljene izvođače i proslaviti poruku koju šalje njihova nova zajednička pjesma.

"Mesto" je nastavak #MakePlace inicijative Makedonskog Telekoma i nadovezuje se na glavnu ideju ove inicijative, ali kroz novu, svježu i kreativnu perspektivu. Kroz nju glas nove generacije priča o starim problemima, o napetosti koja dolazi iz našeg mjesta i svega što nas okružuje, o društvenom nemiru i razlikama koje nas sve više udaljavaju jedne od drugih. No umjesto samo kritiziranja, ona upućuje i poziv cijeloj generaciji da u situaciji u kojoj se nalazimo pronađe ono najbolje u sebi, u drugima.

Tekst koristi lokalne motive iz naše zajednice kako bi opisao opći osjećaj svih nas, au duhu je djela našeg velikog dramatičara Gorana Stefanovskog. U stvaranju "Mjesta" segmenti radova Stefanovskog korišteni su kao inspiracija za stvaranje nove naracije. “Naša generacija živi s istim problemima kao i prethodne generacije. Htjeli smo napraviti pozitivnu promjenu i mjesto za pozitivna razmišljanja, unatoč svim napetostima i razlikama; mjesto otvorenog uma i zajedništva, jer puno je više stvari koje nas spajaju nego što nas razdvajaju. Zato smo i napravili “Place” – kaže Young Dadi, jedan od autora pjesme.

Brojna publika, sastavljena uglavnom od mladih ljudi i obožavatelja Young Dadi, Mateja Foltza i Zee Bomba, došla je čuti zvuk nove generacije koja šalje poruku da moramo prevladati razlike i preskočiti ograde koje su postavljene između nas. istinski povezati. U inicijativu #MakePlace, kojom je Makedonski Telekom otvorio raspravu o otvorenosti, razumijevanju i stvarnom povezivanju, do sada su se uključile poznate osobe, influenceri, glazbenici, sportaši... Podijelili su svoje priče o izazovima s kojima su se suočavali, pozvali na zajedništvo i potaknuti da se zajedno borimo protiv predrasuda. Tom se pozivu sada pridružuje nova generacija kroz kreativni izričaj i suvremeni zvuk Young Dadija, Mateja Foltza i Zee Bomb s pjesmom "Place". "Mesto" je dostupno na svim popularnim streaming platformama. (info: Makedonski Telekom)

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika